Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP’de Sürpriz Görüşme

Gümüşhane 19.09.2023 - 17:01, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2953+ kez okundu.
 

MHP’de Sürpriz Görüşme

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimler öncesi adaylık için düşünülen isimlerle görüşmelerine devam ediyor.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimler öncesi adaylık için düşünülen isimlerle görüşmelerine devam ediyor.   MHP Gümüşhane teşkilatında yerel seçimler öncesi hareketler saatler yaşandığı öğrenildi. Gümüşkoza Gazetemizin MHP kulislerinden yerel seçimlerde Gümüşhane Belediyesi için bazı isimlerle görüşüldüğü ve bir doktora da adaylık için düşüncesinin sorulduğu öğrenildi. MHP kulislerinden edinilen bilgiye göre,  son genel seçimlerde kazanılan milletvekilliğinin ardından gözler Gümüşhane Belediyesine çevrildi. MHP teşkilatı, Gümüşhane Belediyesini kazanmak için seçmenin karşısında en güçlü adayla çıkmak için kolları sıvadı. MHP’de aday adaylığını düşünen isimlerin yanı sıra, teşkilat içerisinde bazı siyasilerin ‘kazanacak aday’ profiline uygun düşündükleri bir doktora adaylık düşüncesini sordukları ve doktorun adaylık düşüncesine sıcak baktığı öğrenildi.   MHP il başkanlığından edinilen bilgiye göre ise, adaylık için herhangi bir siyasiye söz verilmediği, partinin tüm aday adaylıklara açık olduğu belirtildi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimler öncesi adaylık için düşünülen isimlerle görüşmelerine devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), yerel seçimler öncesi adaylık için düşünülen isimlerle görüşmelerine devam ediyor.

 

MHP Gümüşhane teşkilatında yerel seçimler öncesi hareketler saatler yaşandığı öğrenildi. Gümüşkoza Gazetemizin MHP kulislerinden yerel seçimlerde Gümüşhane Belediyesi için bazı isimlerle görüşüldüğü ve bir doktora da adaylık için düşüncesinin sorulduğu öğrenildi. MHP kulislerinden edinilen bilgiye göre,  son genel seçimlerde kazanılan milletvekilliğinin ardından gözler Gümüşhane Belediyesine çevrildi. MHP teşkilatı, Gümüşhane Belediyesini kazanmak için seçmenin karşısında en güçlü adayla çıkmak için kolları sıvadı. MHP’de aday adaylığını düşünen isimlerin yanı sıra, teşkilat içerisinde bazı siyasilerin ‘kazanacak aday’ profiline uygun düşündükleri bir doktora adaylık düşüncesini sordukları ve doktorun adaylık düşüncesine sıcak baktığı öğrenildi.  

MHP il başkanlığından edinilen bilgiye göre ise, adaylık için herhangi bir siyasiye söz verilmediği, partinin tüm aday adaylıklara açık olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.