Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Devlet Desteğiyle Engellerini Aştı

Gümüşhane 21.09.2023 - 17:16, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 3036+ kez okundu.
 

Devlet Desteğiyle Engellerini Aştı

Gümüşhane’de yaşayan 65 yaşında ki Mürsel Eryılmaz, sağ elini kaybettikten sonra hayata küsmedi. Önce engelliler derneğini kurdu, sonra ise devlet desteği ile tarım ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. Elde ettiği gelirle
Gümüşhane’de yaşayan 65 yaşında ki Mürsel Eryılmaz, sağ elini kaybettikten sonra hayata küsmedi. Önce engelliler derneğini kurdu, sonra ise devlet desteği ile tarım ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. Elde ettiği gelirle de çocuklarını okuttu.   Gümüşhane’nin merkeze bağlı Gözeler Köyü Bahçeli mahallesinde yaşayan 65 yaşında ki Mürsel Eryılmaz, 40 yıl önce kendi düğününde elinde dinamit patlaması sonucu sağ elini kaybetti. Elini kaybettikten sonra Gümüşhane Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kuran Eryılmaz’ın hayat mücadelesi kendisi gibi yüzlerce engelliye de örnek oldu. Elini kaybettikten sonra hayata küsmeyen ve kurduğu engelliler derneği ile binlerce engelliyi topluma kazandıran Eryılmaz, ekonomik zorlukları ise devlet desteğiyle başladığı tarım ve hayvancılıkla aştı.
Gümüşhane’de yaşayan 65 yaşında ki Mürsel Eryılmaz, sağ elini kaybettikten sonra hayata küsmedi. Önce engelliler derneğini kurdu, sonra ise devlet desteği ile tarım ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. Elde ettiği gelirle

Gümüşhane’de yaşayan 65 yaşında ki Mürsel Eryılmaz, sağ elini kaybettikten sonra hayata küsmedi. Önce engelliler derneğini kurdu, sonra ise devlet desteği ile tarım ve hayvancılıkla uğraşmaya başladı. Elde ettiği gelirle de çocuklarını okuttu.

 

Gümüşhane’nin merkeze bağlı Gözeler Köyü Bahçeli mahallesinde yaşayan 65 yaşında ki Mürsel Eryılmaz, 40 yıl önce kendi düğününde elinde dinamit patlaması sonucu sağ elini kaybetti. Elini kaybettikten sonra Gümüşhane Engelliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kuran Eryılmaz’ın hayat mücadelesi kendisi gibi yüzlerce engelliye de örnek oldu. Elini kaybettikten sonra hayata küsmeyen ve kurduğu engelliler derneği ile binlerce engelliyi topluma kazandıran Eryılmaz, ekonomik zorlukları ise devlet desteğiyle başladığı tarım ve hayvancılıkla aştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.