Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayburt'ta aile katliamı! Kız kardeşi ve eniştesine kurşun yağdırdı

Gündem 12.10.2023 - 21:41, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 4054+ kez okundu.
 

Bayburt'ta aile katliamı! Kız kardeşi ve eniştesine kurşun yağdırdı

Bayburt'ta aile içinde başlayan tartışma katliama dönüştü. Çıkan kavgada silahına sarılan 59 yaşındaki şahıs, kız kardeşi ve eniştesini kurşun yağmuruna tuttu.
Bayburt'ta korkunç bir katliam yaşandı. Aile arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.  İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; merkeze bağlı Dövmekaya köyünde meydana gelen olayda, aile içi tartışmada öfkelenen M.R.K. tabancayla kız kardeşi ve eniştesine kurşun yağdırdı. KATİL ZANLISI YAKALANDI Olay, bugün öğle saatlerinde merkeze bağlı Dövmekaya köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan M.R.K. (59) ile kız kardeşi Radiye Köse (56) ve eniştesi Muhlis Köse (63) arasında tartışma çıktı. Tabancayla ateş ederek kız kardeşi ve eniştesini yaralayan M.R.K, olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alındı. tgrt haber
Bayburt'ta aile içinde başlayan tartışma katliama dönüştü. Çıkan kavgada silahına sarılan 59 yaşındaki şahıs, kız kardeşi ve eniştesini kurşun yağmuruna tuttu.

Bayburt'ta korkunç bir katliam yaşandı. Aile arasında çıkan kavgada bir kişi öldü, bir kişi de ağır yaralandı.

 İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; merkeze bağlı Dövmekaya köyünde meydana gelen olayda, aile içi tartışmada öfkelenen M.R.K. tabancayla kız kardeşi ve eniştesine kurşun yağdırdı.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Olay, bugün öğle saatlerinde merkeze bağlı Dövmekaya köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan M.R.K. (59) ile kız kardeşi Radiye Köse (56) ve eniştesi Muhlis Köse (63) arasında tartışma çıktı. Tabancayla ateş ederek kız kardeşi ve eniştesini yaralayan M.R.K, olay yerine gelen jandarma ekiplerince gözaltına alındı. tgrt haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.