Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sonbahar da Örümcek Ormanları Muhteşem.

Yaşam 16.10.2023 - 13:35, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2055+ kez okundu.
 

Sonbahar da Örümcek Ormanları Muhteşem.

Her sene bu zamanlar örümcek ormanları muhteşem doğasıyla ve binbir çeşit rengiyle büyülüyor.
Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan ve Türkiye’nin önemli karışık ormanlarından birisi olmasının yanında içerisindeki yüzlerce yıllık ağaçların göğe uzandığı canlı ağaç müzesi ’Örümcek Ormanları’ sonbaharla birlikte renk cümbüşüne dönüştü.     Sonbaharın gelmesiyle birlikte ağaçların renk değişimi ve doğanın tüm tonlarının bir arada olduğu büyülü bir manzaraya dönüşen Örümcek Ormanları Tabiatı Koruma Alanında sarı, turuncu ve kırmızının binbir tonuna bürünen yapraklar örümcek ormanlarını adeta bir masal dünyasına çevirdi. Kürtün ilçesine bağlı Yeşilköy köyü sınırları içerisinde bulunan ve Avrupa’nın ez uzun köknarları, Balkanların, Kafkasların ve Türkiye’nin en boylu ve çaplı ladinlerinin yer aldığı Örümcek Ormanlarında gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne Gümüşhane Dağcılık, Doğa Sporları ve Gençlik Derneği (GÜDAK) ve Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü (TEDAK) sporcularının katıldığı etkinliğe 140 sporcu katıldı.     Yaklaşık 12 kilometrelik parkurda sonbaharın büyülü ortamında yürüyüş yapan doğaseverler tabiat anıtı olarak tescillenmiş 400 yaşın üzerindeki ladin ve köknar ağaçlarının olduğu, Çıkrıkdüzü, Güvende yaylaları ile Kabaktepe Şehitliği güzergahında bulunan alanda bulunan Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkını da ziyaret etti. Etkinliğe katılan Doktor Soner Şimşek,fotgraf kareleriyle gezi anlarını ölümsüzleştirdi.
Her sene bu zamanlar örümcek ormanları muhteşem doğasıyla ve binbir çeşit rengiyle büyülüyor.

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan ve Türkiye’nin önemli karışık ormanlarından birisi olmasının yanında içerisindeki yüzlerce yıllık ağaçların göğe uzandığı canlı ağaç müzesi ’Örümcek Ormanları’ sonbaharla birlikte renk cümbüşüne dönüştü.

 

 

Sonbaharın gelmesiyle birlikte ağaçların renk değişimi ve doğanın tüm tonlarının bir arada olduğu büyülü bir manzaraya dönüşen Örümcek Ormanları Tabiatı Koruma Alanında sarı, turuncu ve kırmızının binbir tonuna bürünen yapraklar örümcek ormanlarını adeta bir masal dünyasına çevirdi.

Kürtün ilçesine bağlı Yeşilköy köyü sınırları içerisinde bulunan ve Avrupa’nın ez uzun köknarları, Balkanların, Kafkasların ve Türkiye’nin en boylu ve çaplı ladinlerinin yer aldığı Örümcek Ormanlarında gerçekleştirilen doğa yürüyüşüne Gümüşhane Dağcılık, Doğa Sporları ve Gençlik Derneği (GÜDAK) ve Trabzon Tenis Dağcılık Kayak İhtisas Kulübü (TEDAK) sporcularının katıldığı etkinliğe 140 sporcu katıldı.

 

 

Yaklaşık 12 kilometrelik parkurda sonbaharın büyülü ortamında yürüyüş yapan doğaseverler tabiat anıtı olarak tescillenmiş 400 yaşın üzerindeki ladin ve köknar ağaçlarının olduğu, Çıkrıkdüzü, Güvende yaylaları ile Kabaktepe Şehitliği güzergahında bulunan alanda bulunan Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkını da ziyaret etti.

Etkinliğe katılan Doktor Soner Şimşek,fotgraf kareleriyle gezi anlarını ölümsüzleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.