Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kelkit Türk Eğitim Sen'den 100.Yıl Cumhuriyet yürüyüşü

Gündem 31.10.2023 - 17:02, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 4936+ kez okundu.
 

Kelkit Türk Eğitim Sen'den 100.Yıl Cumhuriyet yürüyüşü

Kelkit Türk Eğitim Sen'den 100.Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü
Türk Eğitim Sen Kelkit şubesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet'in 100.Yıl kutlamaları adına ziraat bankası önünde toplanan çok sayıda vatandaş ilçe kaymakamlığına kadar yürüdü.   Türk Eğitim Sen öncülüğünde tüm ülkede organize edilen Cumhuriyet'in 100.yılı kapsamında Kelkit ziraat bankası önünde toplanan çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Aydın Doğan caddesi üzerinden ilçe kaymakamlığına kadar yürüdüler.   Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programa Türk Eğitim Sen Kelkit İlçe Başkanı Nihat Köksal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şahin Demir,İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Batuhan Yıldırım,Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Kelkit Türk Eğitim Sen'den 100.Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü
Türk Eğitim Sen Kelkit şubesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet'in 100.Yıl kutlamaları adına ziraat bankası önünde toplanan çok sayıda vatandaş ilçe kaymakamlığına kadar yürüdü.
 
Türk Eğitim Sen öncülüğünde tüm ülkede organize edilen Cumhuriyet'in 100.yılı kapsamında Kelkit ziraat bankası önünde toplanan çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla Aydın Doğan caddesi üzerinden ilçe kaymakamlığına kadar yürüdüler.
 
Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk anıtına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden programa Türk Eğitim Sen Kelkit İlçe Başkanı Nihat Köksal, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şahin Demir,İlçe Emniyet Müdürü Koray Çakar, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Batuhan Yıldırım,Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.