Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Parti Meclisine Hemşehrimiz Olan 2 İsim Girdi.

Siyaset 08.11.2023 - 07:00, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 6739+ kez okundu.
 

CHP Parti Meclisine Hemşehrimiz Olan 2 İsim Girdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38’inci Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimleri tamamlandı. Gümüşhaneli 2 isim CHP parti meclisinde kendisine yer buldu.
BAKİ AYDÖNER CHP Parti meclisi seçiminde 555 delegenin tercihiyle 10.En çok oyu alan Baki Aydöner, sorumlu olduğu bölgelerde Beko bayilerinin işletmeciliği ile tanınan ve siyasi alanda da etkin bir geçmişe sahip bir isimdir. Aslen Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Sinanlı Köyü’nden olan Aydöner, İstanbul siyasi çevrelerinde de aktif rol almıştır. Aydöner, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunarak tecrübe kazanmıştır. Özellikle CHP’nin 36. Dönem İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve 2019 Yerel Seçimlerindeki Koordinasyon Başkanlığı görevlerini başarıyla yürütmüştür. Aydöner 2020 yılında Baki Aydöner İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Başkan Danışmanlığı- Siyasi koordinatör görevine atandı. MÜSLİM SARI 1999 yılında Merkez Bankası'nda çalışmaya başlayan Müslim Sarı, "Dış Borç Yönetimi ve Türkiye Uygulamaları" başlıklı teziyle 2004 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Uzmanlığına atanmıştır. Uluslararası finans, risk yönetimi ve dünya ekonomisi konularında uzmanlığı bulunan Sarı, Cumhuriyet Halk Partisinin ekonomi politikalarını oluşturan ekipte yer almaktadır.Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 24. Yasama Dönemi'nde İstanbul Milletvekili seçilmiş, Mecliste Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görev almıştır. 2017- 2019 yılları arasında İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Sarı , CHP Parti Meclisi üyesidir.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 38’inci Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçimleri tamamlandı. Gümüşhaneli 2 isim CHP parti meclisinde kendisine yer buldu.

BAKİ AYDÖNER

CHP Parti meclisi seçiminde 555 delegenin tercihiyle 10.En çok oyu alan Baki Aydöner, sorumlu olduğu bölgelerde Beko bayilerinin işletmeciliği ile tanınan ve siyasi alanda da etkin bir geçmişe sahip bir isimdir. Aslen Gümüşhane’nin Şiran ilçesine bağlı Sinanlı Köyü’nden olan Aydöner, İstanbul siyasi çevrelerinde de aktif rol almıştır.

Aydöner, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkan yardımcılığı görevinde bulunarak tecrübe kazanmıştır. Özellikle CHP’nin 36. Dönem İstanbul İl Başkan Yardımcılığı ve 2019 Yerel Seçimlerindeki Koordinasyon Başkanlığı görevlerini başarıyla yürütmüştür.

Aydöner 2020 yılında Baki Aydöner İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından Başkan Danışmanlığı- Siyasi koordinatör görevine atandı.

MÜSLİM SARI

1999 yılında Merkez Bankası'nda çalışmaya başlayan Müslim Sarı, "Dış Borç Yönetimi ve Türkiye Uygulamaları" başlıklı teziyle 2004 yılında Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Uzmanlığına atanmıştır. Uluslararası finans, risk yönetimi ve dünya ekonomisi konularında uzmanlığı bulunan Sarı, Cumhuriyet Halk Partisinin ekonomi politikalarını oluşturan ekipte yer almaktadır.Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 24. Yasama Dönemi'nde İstanbul Milletvekili seçilmiş, Mecliste Plan ve Bütçe Komisyonu'nda görev almıştır. 2017- 2019 yılları arasında İş Bankası Yönetim Kurulu üyeliği yapan Sarı , CHP Parti Meclisi üyesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.