Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"UMUT YOLUNDA " ROMANI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Yaşam 20.11.2023 - 17:22, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 103462+ kez okundu.
 

"UMUT YOLUNDA " ROMANI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

Kelkit'li Eğitimci-Yazar Murat Tok tarafından kaleme alınan ve kısa süre önce Luna yayınlarından çıkan tarihi romanı, okuyucular tarafından büyük ilgiyle karşılanmaktadır.
 2023 yılı başında yayımlanan eserde yazar;  1916 yılında Kelkit yöresinde yaşanan Rus işgalini, akabinde yaşanan muhacereti, çekilen yokluk ve sıkıntıları, tarihi gerçeklere uygun bir şekilde ve  çarpıcı bir üslupla okuyucuya sunuyor.     Yazar TOK, romanına gösterilen ilgi ve destek nedeniyle mutluluğunu dile getirip, herkese teşekkür ediyor. Ayrıca şunları ekliyor; " Umut Yolunda" eserini yazarak, insanlara en kötü durumda dahi, umutlarını kaybetmemeği, tarihi okuyup, ondan dersler çıkarmayı, vatan  ve devlet kavramlarının önemini ortaya koymaya çalıştım  acizane...
Kelkit'li Eğitimci-Yazar Murat Tok tarafından kaleme alınan ve kısa süre önce Luna yayınlarından çıkan tarihi romanı, okuyucular tarafından büyük ilgiyle karşılanmaktadır.
 2023 yılı başında yayımlanan eserde yazar;  1916 yılında Kelkit yöresinde yaşanan Rus işgalini, akabinde yaşanan muhacereti, çekilen yokluk ve sıkıntıları, tarihi gerçeklere uygun bir şekilde ve  çarpıcı bir üslupla okuyucuya sunuyor. 
   Yazar TOK, romanına gösterilen ilgi ve destek nedeniyle mutluluğunu dile getirip, herkese teşekkür ediyor. Ayrıca şunları ekliyor;
" Umut Yolunda" eserini yazarak, insanlara en kötü durumda dahi, umutlarını kaybetmemeği, tarihi okuyup, ondan dersler çıkarmayı, vatan  ve devlet kavramlarının önemini ortaya koymaya çalıştım  acizane...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.