Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Apple Yetkili Servisi Gümüşhane ve Erzincan'da Yok.Ama Artık Kelkit'te Var

Yaşam 30.01.2024 - 18:00, Güncelleme: 30.01.2024 - 18:15 11778+ kez okundu.
 

Apple Yetkili Servisi Gümüşhane ve Erzincan'da Yok.Ama Artık Kelkit'te Var

Kelkit'te profesyonel ekip ile Cep Telefonu Tamiri ve satışı yapan ve sürekli kendini geliştiren Cep Klinik işletmesi yapmış olduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi.
İlçemizde Gelişen teknolojiye bir imza daha atıldı. Cepklinik Store & Service adlı işletme Apple Şirketi ile anlaşma yaparak Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcı Servisi ünvanını aldı. İşletme yetkilisi Cem Can “İş Yerimizde bu zamana kadar ki yapmış olduğumuz işlemlerimizden dolayı Apple Yetkililerinin uzun araştırmaları sonucunda Sadece ilçemizde değil Karadeniz Bölgesinde ilk Bağımsız Onarım Sağlayıcı Servis Bayiliğini almış bulunmaktayız. Apple kendi servisleri haricinde hiçbir yere orjinal parça satmamaktadır. Bizlerde artık Apple Şirketinin bir parçası olduğumuz için tüm Apple modellerinin orijinal parça değişimi servisimiz tarafından yapılmaktadır. Siz değerli halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Bizleri bu zamana kadar yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz”.Diye ifade etti.
Kelkit'te profesyonel ekip ile Cep Telefonu Tamiri ve satışı yapan ve sürekli kendini geliştiren Cep Klinik işletmesi yapmış olduğu hizmetlere bir yenisini daha ekledi.

İlçemizde Gelişen teknolojiye bir imza daha atıldı. Cepklinik Store & Service adlı işletme Apple Şirketi ile anlaşma yaparak Apple Bağımsız Onarım Sağlayıcı Servisi ünvanını aldı.

İşletme yetkilisi Cem Can “İş Yerimizde bu zamana kadar ki yapmış olduğumuz işlemlerimizden dolayı Apple Yetkililerinin uzun araştırmaları sonucunda Sadece ilçemizde değil Karadeniz Bölgesinde ilk Bağımsız Onarım Sağlayıcı Servis Bayiliğini almış bulunmaktayız. Apple kendi servisleri haricinde hiçbir yere orjinal parça satmamaktadır. Bizlerde artık Apple Şirketinin bir parçası olduğumuz için tüm Apple modellerinin orijinal parça değişimi servisimiz tarafından yapılmaktadır. Siz değerli halkımıza daha iyi bir hizmet verebilmek için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Bizleri bu zamana kadar yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Bundan sonrada aynı şekilde devam edeceğiz”.Diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.