Sağanak Yağmura Aldırmadan 'Gazze' İçin Yürüdüler

Yaşam 14.05.2024 - 13:20, Güncelleme: 14.05.2024 - 13:34 8235+ kez okundu.
 

Sağanak Yağmura Aldırmadan 'Gazze' İçin Yürüdüler

Peygamber Sevdalıları, işgal rejiminin Refah'a yaptığı saldırıları kınamak ve Amerika başta olmak üzere Batı dünyasındaki üniversitelerde başlayan eylemleri desteklemek amacıyla Gümüşhane’de basın açıklaması düzenlendi.
Gümüşhane Peygamber Sevdalıları, işgal rejiminin saldırılarını telin etmek, Gazze halkına ve Batılı ülkelerdeki üniversitelerde başlayan eylemlere destek vermek amacıyla bir basın açıklaması ve yürüyüş düzenledi. Gümüşhane Fatih Parkı’nda başlayan yürüyüş 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda nihayete erdi. Sağanak yağmura aldırmadan yürüyüşü gerçekleştiren yüzlerce kişi güzergâh boyunca işgal rejimi aleyhine direnişin lehine sloganlar attı. "Siyonist terör rejiminin, Gazze’de yürüttüğü bu vahşet, sadece Filistinlileri hedef almıyor, bütün bir insanlığın vicdanını hedef alıyor" Peygamber Sevdalıları adına basın açıklamasını okuyan Ömer Arslan, ''Her gün Filistin’de, benzeri görülmemiş şekilde, katliama tanık oluyoruz. Son yedi ayda, büyük çoğunluğu kadın ve çocukların oluşturduğu, en az 40 bin mazlum Filistinli kardeşimiz, siyonist nazi işgalcileri tarafından katledildi. Yüz bine yakın savunmasız kardeşimiz ise yaralandı. Gazze’de yüzlerce cami, kilise, okul, hastane ve yüzbinlerce konut yerle bir edildi.''  "Özgür bir Filistin, Özgür bir İslam coğrafyasının çimentosu olacaktır" Başta ABD olmak üzere, diğer emperyalist ülkelerin, Filistin meselesinde hesapsız politika güttüklerini belirten Arslan, "Allah’ın lanetine uğramış siyonistler, tüm dünya istikbarını arkasına alarak, Filistin topraklarında, kendi gayri meşru sözde bekası için gaddarca bir tutum sergilemektedir.Özgür bir Filistin, Özgür bir İslam coğrafyasının çimentosu olacaktır." şeklinde konuştu. "Kapılar derhal açılmalı ve Refah'a sıkıştırılan Gazze halkına yardım ulaştırılmalı" HAMAS'ın ateşkesi kabul etmesine rağmen, siyonist Nazi işgalinin tüm dünyanın gözlerinin içine baka baka adeta azgınlığın ve alçaklığın resmini sergileyerek, bir halkı yok etmenin yolunu tercih ettiğini söyleyen Arslan, son olarak şu ifadeleri kullandı: "Siyonist rejimin bu tutumu, Hitlerin tutumunu aratmayacak duruma gelmiştir. Siyonist işgal rejiminin, Gazze’deki Refah Sınır Kapısı'nın işgaline karşı, tüm dünya ayakta ve insani koridorun açılmasına yönelik protestolar düzenlemektedirler. Kapılar derhal açılmalı ve Refah şehrine sıkıştırılmış mazlum Gazzeli kardeşlerimize, insani yardımların ulaşması sağlanmalıdır. Bunun için başta Türkiye olmak üzere tüm vicdan sahibi devletleri sorumluluk almaya davet ediyoruz. ABD başta olmak üzere, tüm dünya ülkelerindeki üniversite öğrencilerinin, siyonist işgal rejiminin soykırımının durdurulmasına yönelik protestolarını takdir ediyoruz. Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin, siyonist işgal çetelerine karşı kutlu yürüyüşlerini ve çadır nöbetlerini destekliyoruz. Başta Türkiye’deki üniversite öğrencileri olmak üzere, Gazze için her türlü çabayı gösteren, diğer ülkelerin duyarlı öğrencilerini selamlıyoruz."
Peygamber Sevdalıları, işgal rejiminin Refah'a yaptığı saldırıları kınamak ve Amerika başta olmak üzere Batı dünyasındaki üniversitelerde başlayan eylemleri desteklemek amacıyla Gümüşhane’de basın açıklaması düzenlendi.

Gümüşhane Peygamber Sevdalıları, işgal rejiminin saldırılarını telin etmek, Gazze halkına ve Batılı ülkelerdeki üniversitelerde başlayan eylemlere destek vermek amacıyla bir basın açıklaması ve yürüyüş düzenledi.
Gümüşhane Fatih Parkı’nda başlayan yürüyüş 15 Temmuz Zafer Meydanı’nda nihayete erdi.

Sağanak yağmura aldırmadan yürüyüşü gerçekleştiren yüzlerce kişi güzergâh boyunca işgal rejimi aleyhine direnişin lehine sloganlar attı.

"Siyonist terör rejiminin, Gazze’de yürüttüğü bu vahşet, sadece Filistinlileri hedef almıyor, bütün bir insanlığın vicdanını hedef alıyor"

Peygamber Sevdalıları adına basın açıklamasını okuyan Ömer Arslan, ''Her gün Filistin’de, benzeri görülmemiş şekilde, katliama tanık oluyoruz. Son yedi ayda, büyük çoğunluğu kadın ve çocukların oluşturduğu, en az 40 bin mazlum Filistinli kardeşimiz, siyonist nazi işgalcileri tarafından katledildi. Yüz bine yakın savunmasız kardeşimiz ise yaralandı. Gazze’de yüzlerce cami, kilise, okul, hastane ve yüzbinlerce konut yerle bir edildi.'' 

"Özgür bir Filistin, Özgür bir İslam coğrafyasının çimentosu olacaktır"

Başta ABD olmak üzere, diğer emperyalist ülkelerin, Filistin meselesinde hesapsız politika güttüklerini belirten Arslan, "Allah’ın lanetine uğramış siyonistler, tüm dünya istikbarını arkasına alarak, Filistin topraklarında, kendi gayri meşru sözde bekası için gaddarca bir tutum sergilemektedir.Özgür bir Filistin, Özgür bir İslam coğrafyasının çimentosu olacaktır." şeklinde konuştu.

"Kapılar derhal açılmalı ve Refah'a sıkıştırılan Gazze halkına yardım ulaştırılmalı"

HAMAS'ın ateşkesi kabul etmesine rağmen, siyonist Nazi işgalinin tüm dünyanın gözlerinin içine baka baka adeta azgınlığın ve alçaklığın resmini sergileyerek, bir halkı yok etmenin yolunu tercih ettiğini söyleyen Arslan, son olarak şu ifadeleri kullandı:

"Siyonist rejimin bu tutumu, Hitlerin tutumunu aratmayacak duruma gelmiştir. Siyonist işgal rejiminin, Gazze’deki Refah Sınır Kapısı'nın işgaline karşı, tüm dünya ayakta ve insani koridorun açılmasına yönelik protestolar düzenlemektedirler. Kapılar derhal açılmalı ve Refah şehrine sıkıştırılmış mazlum Gazzeli kardeşlerimize, insani yardımların ulaşması sağlanmalıdır.

Bunun için başta Türkiye olmak üzere tüm vicdan sahibi devletleri sorumluluk almaya davet ediyoruz. ABD başta olmak üzere, tüm dünya ülkelerindeki üniversite öğrencilerinin, siyonist işgal rejiminin soykırımının durdurulmasına yönelik protestolarını takdir ediyoruz. Türkiye’deki üniversite öğrencilerinin, siyonist işgal çetelerine karşı kutlu yürüyüşlerini ve çadır nöbetlerini destekliyoruz. Başta Türkiye’deki üniversite öğrencileri olmak üzere, Gazze için her türlü çabayı gösteren, diğer ülkelerin duyarlı öğrencilerini selamlıyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kelkitli
(15.05.2024 11:44 - #393)
Teşekkürler Gümüşhane'nin peygamber sevdalısı güzel halkı.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.