Kelkit Belediyesinde İşletme Amirleri Ve Diğer Amirler Değişti

Gündem 14.05.2024 - 18:32, Güncelleme: 14.05.2024 - 18:51 10327+ kez okundu.
 

Kelkit Belediyesinde İşletme Amirleri Ve Diğer Amirler Değişti

Çiceĝi burnunda Kelkit belediye başkanı Ünal YILMAZ bazı belediye amirliklerinde değişikliğe gitti.
Belediye Fen işlerine bağlı Personel amiri emektar Davut ÇAKIR ve Araçlar amiri Hızır ALKAN amirlikten alınarak Belediye Binasına çekildi. Yerlerine ise Veteriner Hekim Murat SAYMAN ve İnşaat mühendisi Hamza YILMAZ atandı.   Yaptığı atamalara bakıldığında genç ve üniversite mezunu kadro kurma eğilimi gözlenen Başkan YILMAZ, Kanalizasyon ve Su işleri amirliğine ise Çevre Mühendisi Rahim ÇAĞAN'ı getirdi.   Kanalizasyon ve Su işleri halkın en çok iletişimde olduğu amirlik olması yönünden ayrı bir önem taşıyor.   Ayrıca Belediye Temizlik işlerinden sorumlu amir Feramuz YILMAZ görevinden alınarak yerine Muhammet YILMAZ atandı.   Bunların dışında satın alma birimi oluşturularak sorumlu olarak da Zülkif TURAN kaydedildi.
Çiceĝi burnunda Kelkit belediye başkanı Ünal YILMAZ bazı belediye amirliklerinde değişikliğe gitti.

Belediye Fen işlerine bağlı Personel amiri emektar Davut ÇAKIR ve Araçlar amiri Hızır ALKAN amirlikten alınarak Belediye Binasına çekildi. Yerlerine ise Veteriner Hekim Murat SAYMAN ve İnşaat mühendisi Hamza YILMAZ atandı.

 

Yaptığı atamalara bakıldığında genç ve üniversite mezunu kadro kurma eğilimi gözlenen Başkan YILMAZ, Kanalizasyon ve Su işleri amirliğine ise Çevre Mühendisi Rahim ÇAĞAN'ı getirdi.

 

Kanalizasyon ve Su işleri halkın en çok iletişimde olduğu amirlik olması yönünden ayrı bir önem taşıyor.

 

Ayrıca Belediye Temizlik işlerinden sorumlu amir Feramuz YILMAZ görevinden alınarak yerine Muhammet YILMAZ atandı.

 

Bunların dışında satın alma birimi oluşturularak sorumlu olarak da Zülkif TURAN kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.