Voleybol Turnuvasında 1. Olan Takıma Kaymakam ALGIN Kupayı verdi

Spor 16.05.2024 - 14:02, Güncelleme: 16.05.2024 - 14:30 15069+ kez okundu.
 

Voleybol Turnuvasında 1. Olan Takıma Kaymakam ALGIN Kupayı verdi

Kelkit Gençlik Ve Spor Müdürlüğü'nün güzel organizasyonlarından biri olan Kurumlar Arası Voleybol turnuvasında şampiyon olan takım Gençlik ve Spor Müdürlüğü takımı kupayı Kelkit Kaymakamı elinden aldı
Toplamda 14 takımın katıldığı, 112 Acil, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kelkit Devlet Hastanesi gibi kurumların oluşturduğu resmi olmayan takımların mücadele ettiĝi turnuva sonlandı. Finalde 112 Acil servis ile karşılaşan Kelkit Gençlik Ve Spor Müdürlüğü setleri 3-2 kazanarak kupayı kaldıran takım oldu. Kupa takıma ilçe kaymakamı Kadir ALGIN tarafından verildi. Turnuvaya katılan takımlar; 1- Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü,  2- Behiye MustafaDoğan Ortaokulu, 3- Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu, 4-Kaymakam NuriOkutan Ortaokulu 5- Söğütlü Ortaokulu,  6- 112 Acil Servis,  7- Kelkit Devlet Hastanesi,    8- Kelkit Belediyesi,  9- İlçe Jandarma Komutanlığı, 10-İlçe Emniyet Müdürlüğü,  11-Türk Eğitim-Sen,  12-Yeniyol İlköğretim Ortaokulu,  13-Orman işletme şefliği,  14-İlçe Müftülüğü.     Turnuva hakkında konuşan İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Aydın Ayvazoĝlu; "Amacımız Kelkit'te sosyal bir ortam oluşturup Kelkit halkını birbiriyle kaynaştırmak. Güzel bir turnuva oldu. Spor kaynaşmanın tanışmanın en güzel araçlarından birisi. İnşallah daha güzel organizasyonlarımız olacak diye konuştu"    
Kelkit Gençlik Ve Spor Müdürlüğü'nün güzel organizasyonlarından biri olan Kurumlar Arası Voleybol turnuvasında şampiyon olan takım Gençlik ve Spor Müdürlüğü takımı kupayı Kelkit Kaymakamı elinden aldı

Toplamda 14 takımın katıldığı, 112 Acil, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kelkit Devlet Hastanesi gibi kurumların oluşturduğu resmi olmayan takımların mücadele ettiĝi turnuva sonlandı.

Finalde 112 Acil servis ile karşılaşan Kelkit Gençlik Ve Spor Müdürlüğü setleri 3-2 kazanarak kupayı kaldıran takım oldu. Kupa takıma ilçe kaymakamı Kadir ALGIN tarafından verildi.

Turnuvaya katılan takımlar;

1- Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, 

2- Behiye MustafaDoğan Ortaokulu,

3- Mustafa Maruf Şahin Ortaokulu,

4-Kaymakam NuriOkutan Ortaokulu

5- Söğütlü Ortaokulu, 

6- 112 Acil Servis, 

7- Kelkit Devlet Hastanesi,   

8- Kelkit Belediyesi, 

9- İlçe Jandarma Komutanlığı,

10-İlçe Emniyet Müdürlüğü, 

11-Türk Eğitim-Sen, 

12-Yeniyol İlköğretim Ortaokulu, 

13-Orman işletme şefliği, 

14-İlçe Müftülüğü.

 

 

Turnuva hakkında konuşan İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Aydın Ayvazoĝlu;

"Amacımız Kelkit'te sosyal bir ortam oluşturup Kelkit halkını birbiriyle kaynaştırmak. Güzel bir turnuva oldu. Spor kaynaşmanın tanışmanın en güzel araçlarından birisi. İnşallah daha güzel organizasyonlarımız olacak diye konuştu"

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.