Kelkit'te 19 Mayıs Çoşkusu

Yaşam 18.05.2024 - 09:17, Güncelleme: 18.05.2024 - 09:37 6170+ kez okundu.
 

Kelkit'te 19 Mayıs Çoşkusu

Kelkitte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramı çoşkuyla kutlandı.
 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramının 105. yıldönümü Kelkit Milli Egemenlik Meydanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Programa; Kelkit Kaymakamı Sn Kadir ALGIN, Kelkit Belediye Başkanı Sn Ünal YILMAZ, Kelkit İlçe Jandarma Komutanı, ilçe protokolü, kurum amirleri, ögrenciler ve vatandaşlar katıldı. Programda Başkan Ünal YILMAZ ''Kelkit’imize yakışır bir çoşkuyla ve mutlulukla kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Şenliğimize katılan tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve böylesine keyifli bir şenlik hazırlanmasında emeği geçen idari kadrolarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.'' diye konuştu.
Kelkitte 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramı çoşkuyla kutlandı.

 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik Ve Spor Bayramının 105. yıldönümü Kelkit Milli Egemenlik Meydanında düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Programa; Kelkit Kaymakamı Sn Kadir ALGIN, Kelkit Belediye Başkanı Sn Ünal YILMAZ, Kelkit İlçe Jandarma Komutanı, ilçe protokolü, kurum amirleri, ögrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Programda Başkan Ünal YILMAZ ''Kelkit’imize yakışır bir çoşkuyla ve mutlulukla kutladığımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Şenliğimize katılan tüm velilerimize, öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve böylesine keyifli bir şenlik hazırlanmasında emeği geçen idari kadrolarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.