Dünya Kupa Şampiyonu Gümüşhane'den

Spor 22.05.2024 - 08:10, Güncelleme: 22.05.2024 - 08:16 14622+ kez okundu.
 

Dünya Kupa Şampiyonu Gümüşhane'den

15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Dünya Kupasında Gümüşhaneli sporcular kupalarını aldı.
Şampiyonaya; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü 3 sporcu, Kelkit Osmanlı Spor Kulübü 12 sporcu ile toplamda ilimizi 15 sporcuyla Dünya Kupasında temsil etti. Şampiyona sonucunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcuları Emirhan Çakıroğlu büyüklerde 89kg'da, Dünya Kupa Şampiyonu olurken; Muhammet Orhan Aktaş Büyüklerde 60kg'da Dünya Kupa 3'üncüsü oldu. Kelkit Osmanlı Spor Kulübü sporcusu Can Ahmet Yılmaz Gençlerde 69 kg'da Dünya Kupa 3'üncüsü olmuştur. Toplamda 3 madalya kazanarak ilimize büyük gurur yaşattılar.
15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Dünya Kupasında Gümüşhaneli sporcular kupalarını aldı.

Şampiyonaya; Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü 3 sporcu, Kelkit Osmanlı Spor Kulübü 12 sporcu ile toplamda ilimizi 15 sporcuyla Dünya Kupasında temsil etti.

Şampiyona sonucunda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kulübü sporcuları Emirhan Çakıroğlu büyüklerde 89kg'da, Dünya Kupa Şampiyonu olurken; Muhammet Orhan Aktaş Büyüklerde 60kg'da Dünya Kupa 3'üncüsü oldu.

Kelkit Osmanlı Spor Kulübü sporcusu Can Ahmet Yılmaz Gençlerde 69 kg'da Dünya Kupa 3'üncüsü olmuştur.

Toplamda 3 madalya kazanarak ilimize büyük gurur yaşattılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.