Gümüşhane'ye Hakim ve Savcı Ataması Yapıldı

Gündem 23.05.2024 - 08:46, Güncelleme: 23.05.2024 - 08:52 12696+ kez okundu.
 

Gümüşhane'ye Hakim ve Savcı Ataması Yapıldı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1044 hâkim ve cumhuriyet savcısı adayının atamasını gerçekleştirdi.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1044 hâkim ve cumhuriyet savcısı adayının atamasını gerçekleştirdi. Bu atamalar, Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile resmiyet kazandı. HSK tarafından 26'ncı adli yargı döneminden 731 hâkim adayı ve 242 cumhuriyet savcısı adayı, 16'ncı idari yargı döneminden 71 hâkim adayı olmak üzere toplam 1044 adayın ataması yapıldı. Bu atamalar, 20 Mayıs'ta yapılan ad çekme sonucu belirlendi. Resmi Gazetede yayımlanan Hâkim ve Savcı atamalarında Gümüşhane ve  İlçelerinde Hâkim Savcı atamaları yapıldı. HSK tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete ’de yer aldı. Buna göre Gümüşhane’ye 6 hâkim ve savcı ataması yapıldı, 6 atamanın 4’ünü Cumhuriyet savcıları oluşturdu. Yapılan atamalar şu şekilde oldu; Hakim Adayı Büşra Karakaş / Kelkit Hakimliği Cumhuriyet Savcısı Adayı Seher Yıldız / Kelkit Cumhuriyet Savcılığı Cumhuriyet Savcısı Adayı Mücahit Karaköse / Torul Cumhuriyet Savcısı Cumhuriyet Savcısı Adayı Edanur Koç / Şiran Cumhuriyet Savcılığı Hakim Adayı Batuhan Safa Çikot / Torul Hakimliği Cumhuriyet Savcısı Adayı Makbule İriş Torul Cumhuriyet Savcılığı  
Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1044 hâkim ve cumhuriyet savcısı adayının atamasını gerçekleştirdi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 1044 hâkim ve cumhuriyet savcısı adayının atamasını gerçekleştirdi. Bu atamalar, Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile resmiyet kazandı.

HSK tarafından 26'ncı adli yargı döneminden 731 hâkim adayı ve 242 cumhuriyet savcısı adayı, 16'ncı idari yargı döneminden 71 hâkim adayı olmak üzere toplam 1044 adayın ataması yapıldı. Bu atamalar, 20 Mayıs'ta yapılan ad çekme sonucu belirlendi.

Resmi Gazetede yayımlanan Hâkim ve Savcı atamalarında Gümüşhane ve  İlçelerinde Hâkim Savcı atamaları yapıldı. HSK tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete ’de yer aldı. Buna göre Gümüşhane’ye 6 hâkim ve savcı ataması yapıldı, 6 atamanın 4’ünü Cumhuriyet savcıları oluşturdu.

Yapılan atamalar şu şekilde oldu;

Hakim Adayı Büşra Karakaş / Kelkit Hakimliği

Cumhuriyet Savcısı Adayı Seher Yıldız / Kelkit Cumhuriyet Savcılığı

Cumhuriyet Savcısı Adayı Mücahit Karaköse / Torul Cumhuriyet Savcısı

Cumhuriyet Savcısı Adayı Edanur Koç / Şiran Cumhuriyet Savcılığı

Hakim Adayı Batuhan Safa Çikot / Torul Hakimliği

Cumhuriyet Savcısı Adayı Makbule İriş Torul Cumhuriyet Savcılığı

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.