Eğitim Sendikalarının Gezi Turları Kıskandırıyor

Yaşam 29.05.2024 - 13:11, Güncelleme: 29.05.2024 - 14:17 6951+ kez okundu.
 

Eğitim Sendikalarının Gezi Turları Kıskandırıyor

Kelkit'te eğitim sendikalarının üyelerine yönelik düzenlediĝi sosyal faaliyetler kapsamında yaptıkları gezi turları oldukça ilgi çekiyor.
Kelkit'te eğitim sendiklarının arasında oluşan tatlı rekabet üyelerine yaradı ve inanılmaz  gezi turları ile sonuçlandı. Öyle ki belki de daha önce gezi fırsatı bulunamayan yerler, bu organizasyonlar sayesinde üyeler için gezmek çok kolay bir imkan haline geldi.    Öyle ki Güneydoğu ve Doğunun gözde şehirleri Gaziantep, Şanlıurfa Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Muş, Van, Ağrı, Erzurum ögretmenlerin iyi bildikleri yerler haline geldi. Sendikların bu çalışmaları sayesinde Gümüşhane merkez ve diğer ilçeleride dahil ögretmenler için en sosyal ilçe konumuna geldi. Kelkit, Şiran, Köse'de artık kamuoyu bu hafta nereler gezilecek diye dört gözle sendikaların açıklayacağı programları bekliyorlar. Haber Kelkit olarak sendikalarımızın Kelkit'te  oluşturdukları bu sosyal ortam için kendilerini takdir ediyor ve devamlılıklarını bekliyoruz.
Kelkit'te eğitim sendikalarının üyelerine yönelik düzenlediĝi sosyal faaliyetler kapsamında yaptıkları gezi turları oldukça ilgi çekiyor.

Kelkit'te eğitim sendiklarının arasında oluşan tatlı rekabet üyelerine yaradı ve inanılmaz  gezi turları ile sonuçlandı. Öyle ki belki de daha önce gezi fırsatı bulunamayan yerler, bu organizasyonlar sayesinde üyeler için gezmek çok kolay bir imkan haline geldi.
  
Öyle ki Güneydoğu ve Doğunun gözde şehirleri Gaziantep, Şanlıurfa Mardin, Diyarbakır, Bitlis, Muş, Van, Ağrı, Erzurum ögretmenlerin iyi bildikleri yerler haline geldi. Sendikların bu çalışmaları sayesinde Gümüşhane merkez ve diğer ilçeleride dahil ögretmenler için en sosyal ilçe konumuna geldi.

Kelkit, Şiran, Köse'de artık kamuoyu bu hafta nereler gezilecek diye dört gözle sendikaların açıklayacağı programları bekliyorlar.

Haber Kelkit olarak sendikalarımızın Kelkit'te  oluşturdukları bu sosyal ortam için kendilerini takdir ediyor ve devamlılıklarını bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.