Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi SEYMEN, ERDOĞDU'ya Destek Verdi

Siyaset 03.06.2024 - 11:47, Güncelleme: 03.06.2024 - 12:07 13709+ kez okundu.
 

Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi SEYMEN, ERDOĞDU'ya Destek Verdi

Ak Parti Kelkit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Seymen, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı M.Emin Erdoğdu hakkında çıkan söylentilere karşı Erdoğdu'ya destek verdi.
Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu hakkında çıkan 'kendisine yeni görev aranıyor' iddiaları ortaya atılmıştı.   Ak Parti Kelkit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan SEYMEN çıkan iddiaların il başkanlarını yıpratmaya yönelik iddialar olduğunu belirterek şu yazıyı kaleme aldı; "Öncelikle İsrail toplumu ve yönetiminin Filistin devletine yapmış olduğu zulmü şiddetle kınıyor zulmedenleri de lanetliyorum.     Ak Parti siyaseti eser ve hizmet siyasetidir. Ak Parti’de siyaset millete ve memlekete hizmet etmek için yapılır. Makam ve mevki peşinde koşanlar harbi değil hesabi insanlardır. Gün birlik günüdür bir olma günüdür birlik ve beraberliğin yakalandığı şehrimizde bunu bozma uğruna kişiliklerini kaybetmiş olan insanlara müsaademiz yoktur. Seçim sonuçlarından hareketle yapılacak ilk iş kendimizi sorgulamak olmalıdır. Hatalarımızı görerek daha iyiye güzele ulaşmaya çalışmak için mücadelemizi azimle sürdürmemiz gerekmektedir.    Ak Parti’de görev değişimi her zaman olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden öncekilerin millete ve memlekete hizmet için 22 yıldır sabırla yürüttüğü dava aşkını biz ve bizden sonrakiler daha yükseğe taşımakla mükelleftir.   Son günlerde Gümüşhane medyasında il başkanım Mehmet Emin Erdoğdu hakkında çıkan iddialar son derece yersiz ve lüzumsuzdur. Yapılan haberleri okuyan aklıselim her vatandaşın oynanmak istenen bu çirkin oyunun farkındadır ve bu oyunu kurmanıza müsaade etmeyecektir. İl başkanım hakkında ortaya atılan tüm iddiaları reddediyor ve kınıyorum. İyi niyetli her insan bilir ki bir kişiyi rencide ederek karalayarak ya da hedef göstererek hiçbir yere varılmaz. Aynı zamanda gün gelir ayarını bozduğun kantar senide tartar.   Abes şekilde ortaya atılan iddialarla Gümüşhane’nin birliği ve bütünlüğü hedeflenmektedir. Unutulmamalıdır ki halis niyetle ahlaklı bir şekilde ortaya konulmayan mücadeleler yok olmaya mahkûmdur. Bugün rüzgâr eken zihniyetler yarın fırtına biçmek zorunda kalırlar.   Gün bir olma iri olma ve diri olma günüdür. İl başkanım Mehmet Emin Erdoğdu ağabey kişiliğiyle duruşuyla hizmet anlayışıyla her zaman Gümüşhane insanının gönlünde yer bulmuştur. Dolayısıyla Ak Partili olarak il başkanım Mehmet ağabeyimin yanındayım.   Saygılarımla."            
Ak Parti Kelkit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Seymen, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı M.Emin Erdoğdu hakkında çıkan söylentilere karşı Erdoğdu'ya destek verdi.

Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu hakkında çıkan 'kendisine yeni görev aranıyor' iddiaları ortaya atılmıştı.

 

Ak Parti Kelkit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hakan SEYMEN çıkan iddiaların il başkanlarını yıpratmaya yönelik iddialar olduğunu belirterek şu yazıyı kaleme aldı;

"Öncelikle İsrail toplumu ve yönetiminin Filistin devletine yapmış olduğu zulmü şiddetle kınıyor zulmedenleri de lanetliyorum.

 

  Ak Parti siyaseti eser ve hizmet siyasetidir. Ak Parti’de siyaset millete ve memlekete hizmet etmek için yapılır. Makam ve mevki peşinde koşanlar harbi değil hesabi insanlardır. Gün birlik günüdür bir olma günüdür birlik ve beraberliğin yakalandığı şehrimizde bunu bozma uğruna kişiliklerini kaybetmiş olan insanlara müsaademiz yoktur. Seçim sonuçlarından hareketle yapılacak ilk iş kendimizi sorgulamak olmalıdır. Hatalarımızı görerek daha iyiye güzele ulaşmaya çalışmak için mücadelemizi azimle sürdürmemiz gerekmektedir. 

 

Ak Parti’de görev değişimi her zaman olmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden öncekilerin millete ve memlekete hizmet için 22 yıldır sabırla yürüttüğü dava aşkını biz ve bizden sonrakiler daha yükseğe taşımakla mükelleftir.

 

Son günlerde Gümüşhane medyasında il başkanım Mehmet Emin Erdoğdu hakkında çıkan iddialar son derece yersiz ve lüzumsuzdur. Yapılan haberleri okuyan aklıselim her vatandaşın oynanmak istenen bu çirkin oyunun farkındadır ve bu oyunu kurmanıza müsaade etmeyecektir. İl başkanım hakkında ortaya atılan tüm iddiaları reddediyor ve kınıyorum. İyi niyetli her insan bilir ki bir kişiyi rencide ederek karalayarak ya da hedef göstererek hiçbir yere varılmaz. Aynı zamanda gün gelir ayarını bozduğun kantar senide tartar.

 

Abes şekilde ortaya atılan iddialarla Gümüşhane’nin birliği ve bütünlüğü hedeflenmektedir. Unutulmamalıdır ki halis niyetle ahlaklı bir şekilde ortaya konulmayan mücadeleler yok olmaya mahkûmdur. Bugün rüzgâr eken zihniyetler yarın fırtına biçmek zorunda kalırlar.

 

Gün bir olma iri olma ve diri olma günüdür. İl başkanım Mehmet Emin Erdoğdu ağabey kişiliğiyle duruşuyla hizmet anlayışıyla her zaman Gümüşhane insanının gönlünde yer bulmuştur. Dolayısıyla Ak Partili olarak il başkanım Mehmet ağabeyimin yanındayım.

 

Saygılarımla."

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Deja vu
(03.06.2024 12:13 - #408)
Hakan beye katılıyorum. Kendisininde duruşu liderimiz cumhurbaşkanımız recep tayyip erdogan gibi celalettin köse gibi mehmet emin erdogdu gibi dik ve onurlu bir duruşa sahip olmasıdır. İl başkanımıza başlatılan bu karalama operasyonda bütün ilçe başkanlarının sessiz kalması hiç dogru bulmuyorum ama kelkit adına bu degeri sahiplenen hakan beye teşekkür ederim..
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.