Gümüşhane Tema Vakfı Çevre Gününde Çöp Topladı

Yaşam 06.06.2024 - 08:21, Güncelleme: 06.06.2024 - 08:21 3501+ kez okundu.
 

Gümüşhane Tema Vakfı Çevre Gününde Çöp Topladı

Gümüşhane Şubesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü Karşıyaka Mesire Alanında çöp toplama etkinliğiyle kutladı.
Gümüşhane Tema Vakfı ve Gümüşhane Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 5 haziran  Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliği düzenlendi. Programa Tema Vakfı İl Temsilcisi Neva Doğan, Merkez İlçe Sorumlusu Demet Bayraktar ve Gümüşhaneli çevre gönüllüleri katıldı. Etkinlikte, katılımcılar mesire alanında bulunan çöpleri toplayarak doğanın korunmasına katkıda bulundular.
Gümüşhane Şubesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nü Karşıyaka Mesire Alanında çöp toplama etkinliğiyle kutladı.

Gümüşhane Tema Vakfı ve Gümüşhane Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde 5 haziran  Dünya Çevre Günü dolayısıyla çevre temizliği düzenlendi.

Programa Tema Vakfı İl Temsilcisi Neva Doğan, Merkez İlçe Sorumlusu Demet Bayraktar ve Gümüşhaneli çevre gönüllüleri katıldı.

Etkinlikte, katılımcılar mesire alanında bulunan çöpleri toplayarak doğanın korunmasına katkıda bulundular.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.