Vali Tanrısever Şiran İlçesine Ziyarette Bulundu

Yaşam 07.06.2024 - 08:25, Güncelleme: 07.06.2024 - 08:25 3160 kez okundu.
 

Vali Tanrısever Şiran İlçesine Ziyarette Bulundu

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, yeni seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve diğer programlara katılmak üzere Şiran ilçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.
İlk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan'ı makamında ziyaret eden Vali Tanrısever’i ilçe protokolü karşıladı. Ziyarette Vali Tanrısever, Kaymakam Başkapan'la makamında bir süre görüşerek ilçede devam eden yatırımlar, ihtiyaçlar ve sorunlar hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık ziyaretinin ardından 31 Mart seçimlerinde Şiran ilçesinin Belediye Başkanı seçilen Abdulbaki Kara’yı ziyaret eden Vali Tanrısever, Başkan Kara'ya hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemde yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. Ardından beraberindeki heyetle Şiran Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Tanrısever, serviste tedavi gören 91 yaşındaki bir hastayla sohbet ederek bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Şiran Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Suat Dikkanoğlu'nu makamında ziyaret ederek hastanenin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Tanrısever, hastane çıkışında kendi yaptığı resmi kendisine hediye eden minik kız çocuğuna çeşitli hediyeler takdim etti. Vali Tanrısever, Şiran ilçe ziyaretinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Babuş Köyü'nde düzenlenen fidan dikim törenine de katıldı. Törende köy halkıyla sohbet ederek taleplerini dinleyen Vali Tanrısever, daha sonra çam, badem ve diğer meyve ağaçlarından oluşan 200 fidanı köylüler, protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte toprakla buluşturup can suyunu verdi. Şiran ilçe ziyareti kapsamında son olarak 31 Mart’ta yeniden seçilen Yeşilbük Belde Belediye Başkanı Sezai Doğan'ı makamında ziyaret eden Vali Tanrısever, Belediye Meclisi üyeleri ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Doğan'a yeni döneminde başarılar dileyerek vatandaşlara hayırlı hizmetler yapmasını temenni etti.
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, yeni seçilen Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak ve diğer programlara katılmak üzere Şiran ilçesinde bir dizi ziyaret ve inceleme gerçekleştirdi.

İlk olarak İlçe Kaymakamı Mehmet Alperen Başkapan'ı makamında ziyaret eden Vali Tanrısever’i ilçe protokolü karşıladı. Ziyarette Vali Tanrısever, Kaymakam Başkapan'la makamında bir süre görüşerek ilçede devam eden yatırımlar, ihtiyaçlar ve sorunlar hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından 31 Mart seçimlerinde Şiran ilçesinin Belediye Başkanı seçilen Abdulbaki Kara’yı ziyaret eden Vali Tanrısever, Başkan Kara'ya hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni dönemde yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.

Ardından beraberindeki heyetle Şiran Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Tanrısever, serviste tedavi gören 91 yaşındaki bir hastayla sohbet ederek bir ihtiyacı olup olmadığını sordu. Şiran Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Suat Dikkanoğlu'nu makamında ziyaret ederek hastanenin genel durumu, sorun ve ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Tanrısever, hastane çıkışında kendi yaptığı resmi kendisine hediye eden minik kız çocuğuna çeşitli hediyeler takdim etti.

Vali Tanrısever, Şiran ilçe ziyaretinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle Babuş Köyü'nde düzenlenen fidan dikim törenine de katıldı. Törende köy halkıyla sohbet ederek taleplerini dinleyen Vali Tanrısever, daha sonra çam, badem ve diğer meyve ağaçlarından oluşan 200 fidanı köylüler, protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte toprakla buluşturup can suyunu verdi.

Şiran ilçe ziyareti kapsamında son olarak 31 Mart’ta yeniden seçilen Yeşilbük Belde Belediye Başkanı Sezai Doğan'ı makamında ziyaret eden Vali Tanrısever, Belediye Meclisi üyeleri ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Doğan'a yeni döneminde başarılar dileyerek vatandaşlara hayırlı hizmetler yapmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.