Kaymakam Algın; Köylülerimizin Sorunlarını Biliyoruz Ve Takip Ediyoruz

Yaşam 11.06.2024 - 12:25, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:49 3809 kez okundu.
 

Kaymakam Algın; Köylülerimizin Sorunlarını Biliyoruz Ve Takip Ediyoruz

Gündeme gelen bozuk yol, Kılıçcı köyü grup yolunun hakkında Kelkit Kaymakamı Kadir ALGIN açıklama yaptı.
Geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eren için taziyeye giden vatandaşların, Kılıçcı deresindeki grup yolunun çok bozuk olmasına tepkilerini dile getirmişlerdi. Bu duruma karşı konunun gündemlerinde olduğunu belirten kaymakam ALGIN şu açıklamayı yaptı;   " Köy yollarını ben kontrol ediyorum. Geçen hafta o yolu kullandım. Yol bi noktaya kadar gayet iyi bir noktadan sonra evet bozuk. Yani o konuda köylülerimiz taleplerinde haklı. O yolun tamamını yapmaya kalksak 12 milyon civarı bir maliyet ortaya çıkıyor. Bu maliyeti tek seferde kaymakamlık bütçesiyle karşılamamız mümkün değil.Kılıçcı deresinde ki bu grup yolunu ve diğer grup yollarını gücümüz nisbetinde yapmaya çalışacağız.Köylülerimiz müsterih olsunlar, sorunlarını biliyoruz ve imkanlarımız dahilinde takipçisiyiz" diye belirtti.
Gündeme gelen bozuk yol, Kılıçcı köyü grup yolunun hakkında Kelkit Kaymakamı Kadir ALGIN açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Eren için taziyeye giden vatandaşların, Kılıçcı deresindeki grup yolunun çok bozuk olmasına tepkilerini dile getirmişlerdi. Bu duruma karşı konunun gündemlerinde olduğunu belirten kaymakam ALGIN şu açıklamayı yaptı;

 

" Köy yollarını ben kontrol ediyorum. Geçen hafta o yolu kullandım. Yol bi noktaya kadar gayet iyi bir noktadan sonra evet bozuk. Yani o konuda köylülerimiz taleplerinde haklı. O yolun tamamını yapmaya kalksak 12 milyon civarı bir maliyet ortaya çıkıyor. Bu maliyeti tek seferde kaymakamlık bütçesiyle karşılamamız mümkün değil. Kılıçcı deresinde ki bu grup yolunu ve diğer grup yollarını gücümüz nisbetinde yapmaya çalışacağız.Köylülerimiz müsterih olsunlar, sorunlarını biliyoruz ve imkanlarımız dahilinde takipçisiyiz" diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.