Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Tanrısever’den Örnek Davranış

Yaşam 12.06.2024 - 14:08, Güncelleme: 12.06.2024 - 14:08 3887 kez okundu.
 

Vali Tanrısever’den Örnek Davranış

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) Organize ettiği Kurban Kesim Kampanyasına destek oldu.
Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" temalı 2024 yılı vekaletle kurban kesimi kampanyasına katılan Vali Alper Tanrısever kurbanını TDV’ ye bağışlarken Gümüşhane İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Hüseyin Günde, vekalet makbuzlarını Vali Tanrısever'e teslim etti. Türkiye diyanet vakfının yaptığı bilgi paylaşımında yurt dışına gönderilen 700’den fazla personeli ile 79 Ülkede Kurban Bayramı Organizasyonunu gerçekleştirileceği kaydedildi. Bu noktada geçtiğimiz yıl 750 bine yakın hissenin bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı aktarıldı. Aynı şekilde bu yılda Türkiye ve Filistin başta olmak üzere bütün mağdur ve mazlum coğrafyalarda kurban dağıtım işlemleri gerçekleştirilecek.
Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever Türkiye Diyanet Vakfı’nın (TDV) Organize ettiği Kurban Kesim Kampanyasına destek oldu.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) "Kurbanını paylaş, kardeşinle yakınlaş" temalı 2024 yılı vekaletle kurban kesimi kampanyasına katılan Vali Alper Tanrısever kurbanını TDV’ ye bağışlarken Gümüşhane İl Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Hüseyin Günde, vekalet makbuzlarını Vali Tanrısever'e teslim etti.

Türkiye diyanet vakfının yaptığı bilgi paylaşımında yurt dışına gönderilen 700’den fazla personeli ile 79 Ülkede Kurban Bayramı Organizasyonunu gerçekleştirileceği kaydedildi.

Bu noktada geçtiğimiz yıl 750 bine yakın hissenin bölgedeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı aktarıldı.

Aynı şekilde bu yılda Türkiye ve Filistin başta olmak üzere bütün mağdur ve mazlum coğrafyalarda kurban dağıtım işlemleri gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.