Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Milletvekili Köse; 2 Önemli Konuyu Başardık

Yaşam 18.06.2024 - 20:43, Güncelleme: 18.06.2024 - 21:26 5984 kez okundu.
 

Milletvekili Köse; 2 Önemli Konuyu Başardık

Ak Parti Gümüşhane milletvekili Celaleddin Köse Kelkit'te parti binasında partililerle ve muhtarlarla biraraya gelerek bayramlaşıp sorunları dinledi
Ak Parti Kelkit İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programına Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Celaleddin KÖSE, Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Ak parti teşkilat mensupları ve muhtarlar katıldı.   Programda konuşma yapan Vekil Köse şunları söyledi;   " Ünal Başkanımızında bizi böyle ateşlemesiyle birlikte Kelkitin organize sanayi bölgesinin adımını attık. İnşallah yakın takiplerimizin sonucunda büyük işletmelerin büyük tesislerin faaliyette bulunabilecegi bir organize sanayi bölgesinin hazırlığı içindeyiz. Organize sanayi kelkitte niye önemli?Şu anda Karadeniz sahil şeridini düşünün, ordan Gümüşhane'ye gelin hiç bir yerde yer yok. Hepsi dolu.Yatirimcı organize sanayi bölgesinde yer bulamıyor.Bulsa da ciddi arsa bedeli ödemek zorunda kalıyor.Kelkit teşvik kapsamında bir ilçemiz,altıncı bölge. Yatırimcı burda devletin verdiği teşvikten faydalanabilecek. Ünal abi Aydın Doğanla görüştü.Bu hafta buraya gelecek.Başta değerli Aydın Doğan bey olmak üzere insallah başka yatırimcılarla görüsüp Kelkit'teki organize sanayi bölgesinin hayata gecirilmesiyle birlikte insallah burayı bölgenin cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz.Sanayi ve ticaret acısından hedefledigimiz projemiz bu." Vekil Köse 2. konu olarak ise, Kelkit ve Gümüşhane'nin geleceğinin turizmde olduğuna inanlardan biri olarak Satala Antik kentiyle ilgili yaptıklarını anlattı; " Satala Antik Kentini iyi bir çalışmayla 'Geleceğe Kültür Mirası' listesine kaydettik. Bu Ne Demek?  4 yıl boyunca Satala Antik Kenti'nde yapılan tüm çalışmaların giderleri devlet tarafından karşılanacak. Sadece Kelkit deĝil bölge turizmi içinde oldukça önemli olan Satala'nın böylelikle kaynak sorunu olmayacak" diye konuştu.
Ak Parti Gümüşhane milletvekili Celaleddin Köse Kelkit'te parti binasında partililerle ve muhtarlarla biraraya gelerek bayramlaşıp sorunları dinledi

Ak Parti Kelkit İlçe Teşkilat binasında gerçekleşen bayramlaşma programına Ak Parti Gümüşhane Milletvekili Celaleddin KÖSE, Kelkit Belediye Başkanı Ünal YILMAZ, Ak Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Ak parti teşkilat mensupları ve muhtarlar katıldı.

 

Programda konuşma yapan Vekil Köse şunları söyledi;

 

" Ünal Başkanımızında bizi böyle ateşlemesiyle birlikte Kelkitin organize sanayi bölgesinin adımını attık. İnşallah yakın takiplerimizin sonucunda büyük işletmelerin büyük tesislerin faaliyette bulunabilecegi bir organize sanayi bölgesinin hazırlığı içindeyiz.

Organize sanayi kelkitte niye önemli?Şu anda Karadeniz sahil şeridini düşünün, ordan Gümüşhane'ye gelin hiç bir yerde yer yok. Hepsi dolu.Yatirimcı organize sanayi bölgesinde yer bulamıyor.Bulsa da ciddi arsa bedeli ödemek zorunda kalıyor. Kelkit teşvik kapsamında bir ilçemiz,altıncı bölge. Yatırimcı burda devletin verdiği teşvikten faydalanabilecek.

Ünal abi Aydın Doğanla görüştü.Bu hafta buraya gelecek.Başta değerli Aydın Doğan bey olmak üzere insallah başka yatırimcılarla görüsüp Kelkit'teki organize sanayi bölgesinin hayata gecirilmesiyle birlikte insallah burayı bölgenin cazibe merkezi haline getirmeyi düşünüyoruz.Sanayi ve ticaret acısından hedefledigimiz projemiz bu."

Vekil Köse 2. konu olarak ise, Kelkit ve Gümüşhane'nin geleceğinin turizmde olduğuna inanlardan biri olarak Satala Antik kentiyle ilgili yaptıklarını anlattı;

" Satala Antik Kentini iyi bir çalışmayla 'Geleceğe Kültür Mirası' listesine kaydettik.

Bu Ne Demek? 

4 yıl boyunca Satala Antik Kenti'nde yapılan tüm çalışmaların giderleri devlet tarafından karşılanacak. Sadece Kelkit deĝil bölge turizmi içinde oldukça önemli olan Satala'nın böylelikle kaynak sorunu olmayacak"

diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.