Kelkit'te Ücretsiz Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Yaşam 24.06.2024 - 16:10, Güncelleme: 24.06.2024 - 16:19 2974 kez okundu.
 

Kelkit'te Ücretsiz Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı

Çocuk ve gençlerin yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri için Kelkit Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce ücretsiz Yaz Spor Okulları açılıyor.
Kelkit Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 7-14 yaş aralığında çocuklar icin ücretsiz yaz okulu kayıtları bugün başladı. 8 branşta olacak yaz spor okulu kayıtları 24 Haziran ile 30 Haziran arasında yapılacak. Kursların başlangıç tarihi 1 Temmuz 2024 olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin velileri ile birlikte Kelkit Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğüne gitmeleri gerekmektedir. Branşlar: Hentbol Futbol Basketbol Futsal Masa Tenisi Yüzme Badminton ve Voleybol 
Çocuk ve gençlerin yaz tatillerini iyi değerlendirmeleri için Kelkit Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce ücretsiz Yaz Spor Okulları açılıyor.

Kelkit Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde 7-14 yaş aralığında çocuklar icin ücretsiz yaz okulu kayıtları bugün başladı.

8 branşta olacak yaz spor okulu kayıtları 24 Haziran ile 30 Haziran arasında yapılacak.

Kursların başlangıç tarihi 1 Temmuz 2024 olarak belirlendi.

Başvuru yapmak isteyen öğrencilerin velileri ile birlikte Kelkit Gençlik ve Spor ilçe müdürlüğüne gitmeleri gerekmektedir.

Branşlar:

Hentbol

Futbol

Basketbol

Futsal

Masa Tenisi

Yüzme

Badminton ve Voleybol 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.