TÜGVA'nın Yaz Okulları Büyük Bir Çoşkuyla Başladı

Yaşam 26.06.2024 - 10:59, Güncelleme: 26.06.2024 - 11:13 5207+ kez okundu.
 

TÜGVA'nın Yaz Okulları Büyük Bir Çoşkuyla Başladı

Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Gümüşhane Temsilciliği 24 Haziran 9 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan yaz okulu büyük bir coşkuyla başladı.
Tügva tarafından açılan yaz okullarının Gümüşhane merkezde Gazipaşa Ortaokulu'nda Kelkit'te ise Gençlik merkezinde yapılacağı duyuruldu. Türkiye Gençlik Vakfı Gümüşhane Temsilciliği Başkanı İsrafil Nas şunları söyledi: "Birbirinden kıymetli hocalarımızın ders vereceği bu süreç 24 Haziran 9 Agustos tarihine kadar devam edecek. Başta Kuran eğitiminin olacağı derslerimiz arasında siyer, ilmihal, milli ve manevi değerlerimizin ön plana çıktığı etkinlik ve faaliyetler yer alacak. Çocuklarımızı bu yaz döneminde çok sıkmadan eğlendirerek moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak eğlendirerek öğretmeyi düşünüyoruz.Bunun için akıl ve zeka oyunları, yüzme, futbol, basketbol, geziler, sinema seyirleri ve piknikler gibi etkinliklere yer vereceğiz." ifadelerine yer verdi.
Türkiye Gençlik Vakfı (Tügva) Gümüşhane Temsilciliği 24 Haziran 9 Ağustos tarihleri arasında devam edecek olan yaz okulu büyük bir coşkuyla başladı.

Tügva tarafından açılan yaz okullarının Gümüşhane merkezde Gazipaşa Ortaokulu'nda Kelkit'te ise Gençlik merkezinde yapılacağı duyuruldu.

Türkiye Gençlik Vakfı Gümüşhane Temsilciliği Başkanı İsrafil Nas şunları söyledi:

"Birbirinden kıymetli hocalarımızın ders vereceği bu süreç 24 Haziran 9 Agustos tarihine kadar devam edecek.
Başta Kuran eğitiminin olacağı derslerimiz arasında siyer, ilmihal, milli ve manevi değerlerimizin ön plana çıktığı etkinlik ve faaliyetler yer alacak.

Çocuklarımızı bu yaz döneminde çok sıkmadan eğlendirerek moral ve motivasyonlarını yüksek tutarak eğlendirerek öğretmeyi düşünüyoruz.Bunun için akıl ve zeka oyunları, yüzme, futbol, basketbol, geziler, sinema seyirleri ve piknikler gibi etkinliklere yer vereceğiz." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.