Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ŞİDEF'ten Eğitime Büyük Destek

Yaşam 26.06.2024 - 14:23, Güncelleme: 26.06.2024 - 14:26 2811 kez okundu.
 

ŞİDEF'ten Eğitime Büyük Destek

ŞİDEF(Şiran Dernekler Federasyonu), Kelkit'li eğitimci yazar Murat Tok'un Umut Yolunda adlı romanından 100 adet alarak Şiran'daki okul ve kurumlara bağış yaptı.
Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Orhan Aygün bey kitap desteği için ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya beye teşekkürlerini iletti. Yazar Murat Tok'un büyük ilgi gören romanı, muhacirlik yıllarını,tarihi gerçekler ışığında anlatıyor. Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya: ''ŞİDEF olarak her zaman yöre insanımızın hizmetinde olmayı şiar edindik.Her konuda olduğu gibi tarih konusunda hassas olduk. Bu bağlamda değerli eserin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı verdiğimiz için mutluyuz.'' dedi. Yazar Murat Tok hem ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya'ya hemde Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Aygün'e desteklerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirtti.
ŞİDEF(Şiran Dernekler Federasyonu), Kelkit'li eğitimci yazar Murat Tok'un Umut Yolunda adlı romanından 100 adet alarak Şiran'daki okul ve kurumlara bağış yaptı.

Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Orhan Aygün bey kitap desteği için ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya beye teşekkürlerini iletti.

Yazar Murat Tok'un büyük ilgi gören romanı, muhacirlik yıllarını,tarihi gerçekler ışığında anlatıyor.

Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı Serkan Kaya: ''ŞİDEF olarak her zaman yöre insanımızın hizmetinde olmayı şiar edindik.Her konuda olduğu gibi tarih konusunda hassas olduk. Bu bağlamda değerli eserin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı verdiğimiz için mutluyuz.'' dedi.

Yazar Murat Tok hem ŞİDEF Başkanı Serkan Kaya'ya hemde Şiran İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Aygün'e desteklerinden dolayı müteşekkir olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.