Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gelin Aracı Traktöre Çarptı: 7 Kişi Yaralandı

Yaşam 27.06.2024 - 16:56, Güncelleme: 27.06.2024 - 17:01 7127 kez okundu.
 

Gelin Aracı Traktöre Çarptı: 7 Kişi Yaralandı

Bayburt’ta meydana gelen trafik kazasında gelin arabasıyla traktör çarpıştı, kazada 7 kişi yaralandı.
Bayburt merkez ilçeye bağlı Nişantaşı (Osluk) köyü yakınlarında Talha Y. yönetimindeki 69 AE 700 plakalı gelin arabası ile Ayhan Y. idaresindeki 29 AL 245 plakalı traktör çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle devrilip asfaltta sürüklenen gelin aracınla bulunan Talha Y, gelin Aslıhan ve damat Arif Ç. ile traktörün sürücüsü Ayhan Y. ve yanında bulunan Mert Ali, Abdullah ve Eşref Y. yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ,AFAD ve polis ekipleri geldi. Yaralılara yapılan ilk müdahaleler sonrası Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Bayburt’ta meydana gelen trafik kazasında gelin arabasıyla traktör çarpıştı, kazada 7 kişi yaralandı.

Bayburt merkez ilçeye bağlı Nişantaşı (Osluk) köyü yakınlarında Talha Y. yönetimindeki 69 AE 700 plakalı gelin arabası ile Ayhan Y. idaresindeki 29 AL 245 plakalı traktör çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle devrilip asfaltta sürüklenen gelin aracınla bulunan Talha Y, gelin Aslıhan ve damat Arif Ç. ile traktörün sürücüsü Ayhan Y. ve yanında bulunan Mert Ali, Abdullah ve Eşref Y. yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine 112 sağlık, itfaiye ,AFAD ve polis ekipleri geldi. Yaralılara yapılan ilk müdahaleler sonrası Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.