Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Feyza Finalde

Gündem 04.07.2024 - 08:26, Güncelleme: 04.07.2024 - 08:26 8505+ kez okundu.
 

Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Feyza Finalde

01-09 temmuz tarihleri arasında Konya'da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Haber Kelkit sponsorluğunda mücadele eden Feyza finalde.
Bu turnuvadaki sporcuların başarısına göre 2024 Kasım Yunanistan Avrupa şampiyonasında milli takimda kendine yer bulma şansı belirlenecek. Turkiye Kick Boks Federasyonunun düzenledigi son 3 turnuvada en çok puanı alan kişiler Yunanistan Avrupa Şampiyonasında milli takımda Türkiye'yi temsil etme hakkına sahip olacak.    Çeyrek final ve yarı final maçını kazanan gururumuz Feyzanur Azizoğlu şimdiden Avrupa şampiyonasında milli takımdaki yerini garantiledi.   Ayrıca Çin'de düzenlenecek olan 2025 Dünya Oyunları'na da gitmeye hak kazandı.
01-09 temmuz tarihleri arasında Konya'da yapılan Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası'nda Haber Kelkit sponsorluğunda mücadele eden Feyza finalde.

Bu turnuvadaki sporcuların başarısına göre 2024 Kasım Yunanistan Avrupa şampiyonasında milli takimda kendine yer bulma şansı belirlenecek.

Turkiye Kick Boks Federasyonunun düzenledigi son 3 turnuvada en çok puanı alan kişiler Yunanistan Avrupa Şampiyonasında milli takımda Türkiye'yi temsil etme hakkına sahip olacak. 

 

Çeyrek final ve yarı final maçını kazanan gururumuz Feyzanur Azizoğlu şimdiden Avrupa şampiyonasında milli takımdaki yerini garantiledi.

 

Ayrıca Çin'de düzenlenecek olan 2025 Dünya Oyunları'na da gitmeye hak kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.