Torul'da Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Yaşam 08.07.2024 - 13:19, Güncelleme: 08.07.2024 - 13:35 4305+ kez okundu.
 

Torul'da Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, yıllardır ilçenin en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz çalışmalarına başlandığını duyurdu.
Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada,''İlçemizin en büyük projelerinden bir tanesi olan doğalgaz çalışmalarımız için ilk kazma bugün vuruldu.İlçe Kaymakamımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe başkanlarımız, muhtarlarımız, kurum amirlerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte bu mutluluğu hep birlikte yaşayarak bismillah dedik.''ifadelerine yer verdi. Doğalgaz çalışmalarının başlamasında emeği geçenlere teşekkür eden Özdemir, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz'a, Milletvekillerimiz Sn. Musa Küçük ve Celalettin Köse'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Torulumuz için, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla birlikte, Torul'da yaşam kalitesinin artması ve vatandaşların daha konforlu bir yaşama kavuşması hedefleniyor. Bu önemli hizmetin, ilçenin geleceği için büyük bir adım olduğu belirtiliyor. Başkan Özdemir, Torul'un her alanda gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.
Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, yıllardır ilçenin en büyük sorunlarından biri olan doğalgaz çalışmalarına başlandığını duyurdu.

Başkan Özdemir, yaptığı açıklamada,''İlçemizin en büyük projelerinden bir tanesi olan doğalgaz çalışmalarımız için ilk kazma bugün vuruldu.İlçe Kaymakamımız, İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe başkanlarımız, muhtarlarımız, kurum amirlerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte bu mutluluğu hep birlikte yaşayarak bismillah dedik.''ifadelerine yer verdi.

Doğalgaz çalışmalarının başlamasında emeği geçenlere teşekkür eden Özdemir, “Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendi olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz'a, Milletvekillerimiz Sn. Musa Küçük ve Celalettin Köse'ye teşekkürlerimi sunuyorum. Torulumuz için, canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Doğalgaz çalışmalarının başlamasıyla birlikte, Torul'da yaşam kalitesinin artması ve vatandaşların daha konforlu bir yaşama kavuşması hedefleniyor. Bu önemli hizmetin, ilçenin geleceği için büyük bir adım olduğu belirtiliyor. Başkan Özdemir, Torul'un her alanda gelişmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.