Gümüşhane İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Devam Ediyor!

Yaşam 16.07.2024 - 13:13, Güncelleme: 16.07.2024 - 13:15 3375+ kez okundu.
 

Gümüşhane İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı Devam Ediyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Gümüşhane'nin de dahil olduğu toplam 7 il için bugün gerçekleşmesi beklenen kuvvetli yağış uyarısında bulundu
Meteoroloji  Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmede Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane, Artvin ve Rize'de bugün öğlen saatlerinde sonra beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış için vatandaşlar uyarıldı.  Yapılan son tahminlere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren, Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüshane'nin güney ve doğusu ile Rize ve Artvin illerinin iç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı. Yaşanması beklenen kuvvetli yağış ile ilgili Gümüşhane Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, "Yapılan son degerlendirmelere göre; bugün ögle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüshane'nin güney ve dogusu ile Rize ve Artvin illerinin iç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) saganak ve gök gürültülü saganak yagış beklendiginden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yagış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yagışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine ver verildi. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Gümüşhane'nin de dahil olduğu toplam 7 il için bugün gerçekleşmesi beklenen kuvvetli yağış uyarısında bulundu

Meteoroloji  Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmede Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüşhane, Artvin ve Rize'de bugün öğlen saatlerinde sonra beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış için vatandaşlar uyarıldı. 

Yapılan son tahminlere göre, bugün öğle saatlerinden itibaren, Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüshane'nin güney ve doğusu ile Rize ve Artvin illerinin iç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Yaşanması beklenen kuvvetli yağış ile ilgili Gümüşhane Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise, "Yapılan son degerlendirmelere göre; bugün ögle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Bayburt, Gümüshane'nin güney ve dogusu ile Rize ve Artvin illerinin iç ve yüksek kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) saganak ve gök gürültülü saganak yagış beklendiginden sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yagış anında kuvvetli rüzgar ve yerel dolu yagışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" ifadelerine ver verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.