Artık Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü

Spor 31.08.2024 - 12:41, Güncelleme: 31.08.2024 - 12:41 4454 kez okundu.
 

Artık Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü

Kelkit Hürriyet Spor , isim sponsoru olarak Onuksports ile anlaşma sağladı.
Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu için önemli bir iş birliğine imza atarak, isim sponsoru olarak Onuksports ile anlaşma sağladığını kamuoyuna duyurdu. Bu kapsamda, kulüp yeni sezonda Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü adıyla mücadele edecek. . Yeni sezon öncesi yapılan bu anlaşma, hem taraftarlar hem de spor kamuoyunda büyük bir heyecan yaratırken, kulübün önümüzdeki dönemdeki performansı merakla bekleniyor. Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Onuksports ile birlikte yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanırken, bu iş birliğinin uzun vadede her iki taraf için de olumlu sonuçlar doğuracağına inanılıyor. Kulüp yönetimi, bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederek, tüm taraftarlarına ve spor kamuoyuna saygıyla duyurduklarını belirtti.
Kelkit Hürriyet Spor , isim sponsoru olarak Onuksports ile anlaşma sağladı.

Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, 2024-2025 sezonu için önemli bir iş birliğine imza atarak, isim sponsoru olarak Onuksports ile anlaşma sağladığını kamuoyuna duyurdu. Bu kapsamda, kulüp yeni sezonda Onuksports Kelkit Hürriyet Spor Kulübü adıyla mücadele edecek. .

Yeni sezon öncesi yapılan bu anlaşma, hem taraftarlar hem de spor kamuoyunda büyük bir heyecan yaratırken, kulübün önümüzdeki dönemdeki performansı merakla bekleniyor. Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Onuksports ile birlikte yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanırken, bu iş birliğinin uzun vadede her iki taraf için de olumlu sonuçlar doğuracağına inanılıyor.

Kulüp yönetimi, bu iş birliğinin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederek, tüm taraftarlarına ve spor kamuoyuna saygıyla duyurduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.