Gümüşhanespor, Onuksports ile Sponsorluk Anlaşmasını Sonlandırdı!

Spor 21.09.2024 - 08:50, Güncelleme: 21.09.2024 - 12:54 649 kez okundu.
 

Gümüşhanespor, Onuksports ile Sponsorluk Anlaşmasını Sonlandırdı!

Gümüşhanespor, Onuksports ile forma göğüs sponsorluğunu, yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle feshettiğini duyurdu.
Gümüşhanespor, Onuksports ile daha önce yaptığı forma göğüs sponsorluk anlaşmasını, maddi ve manevi yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle feshettiğini duyurdu. Onuksports, Ekrem Onuk'un yönetiminde bulunan bir marka olarak, Gümüşhanespor'un göğüs sponsoru olma isteğini belirtmişti. Bu süreçte, Onuksport Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Spor Tesisleri'nde iki aylık bir kamp talep etmiş ve Başkan Erol Ocaklı da bu talebi olumlu karşılamıştı. Ancak, taahhütlerin yerine getirilmemesi üzerine Gümüşhanespor yönetimi, anlaşmayı tek taraflı olarak sonlandırma kararı aldı.Kulüp, yaşanan gelişmeyi resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.
Gümüşhanespor, Onuksports ile forma göğüs sponsorluğunu, yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle feshettiğini duyurdu.

Gümüşhanespor, Onuksports ile daha önce yaptığı forma göğüs sponsorluk anlaşmasını, maddi ve manevi yükümlülüklerin yerine getirilmemesi nedeniyle feshettiğini duyurdu. Onuksports, Ekrem Onuk'un yönetiminde bulunan bir marka olarak, Gümüşhanespor'un göğüs sponsoru olma isteğini belirtmişti. Bu süreçte, Onuksport Kelkit Hürriyet Spor Kulübü, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Spor Tesisleri'nde iki aylık bir kamp talep etmiş ve Başkan Erol Ocaklı da bu talebi olumlu karşılamıştı.

Ancak, taahhütlerin yerine getirilmemesi üzerine Gümüşhanespor yönetimi, anlaşmayı tek taraflı olarak sonlandırma kararı aldı.Kulüp, yaşanan gelişmeyi resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.