Gümüşhanespor’a Şampiyon Forvet Transferi

Spor 03.10.2024 - 09:58, Güncelleme: 03.10.2024 - 10:09 795 kez okundu.
 

Gümüşhanespor’a Şampiyon Forvet Transferi

Gümüşhanespor, transferde önemli bir adım atarak TFF 3. Lig ekiplerinden T. Metal 1963 Spor’da forma giyen tecrübeli forvet Muzaffer Özcanlı ile anlaşmaya vardı.
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerleyen Gümüşhanespor, transferde önemli bir hamle yaparak TFF 3. Lig ekiplerinden T. Metal 1963 Spor’da oynayan tecrübeli forvet Muzaffer Özcanlı ile anlaşma sağladı. Futbol kariyerinde birçok şampiyonluk yaşayan Muzaffer Özcanlı, geçen sezon T. Metal 1963 Spor formasıyla Bölgesel Amatör Lig’deki etkileyici performansıyla takımının TFF 3. Lig’e yükselmesinde önemli bir rol üstlendi. 2023-2024 sezonunda 11 gol ve 6 asistle katkı sağlayan başarılı hücum oyuncusu, transfer döneminde birçok kulübün dikkatini çekti. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada,“ Kulübümüz, TFF 3. Lig ekiplerinden T. Metal 1963 Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Muzaffer Özcanlı ile sözleşme imzalamıştır. 21 Şubat 1989, Kozan doğumlu olan oyuncumuz, kariyerinde TFF 3. Lig’de 141, Bölgesel Amatör Lig’de ise 166 karşılaşmada forma giymiştir. Kariyerinde toplamda üç şampiyonluğu bulunan oyuncumuz, geçtiğimiz sezon T. Metal 1963 ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayarak TFF 3. Lig’e yükselme sevinci yaşamıştır. Muzaffer Özcanlı’nın transferine ilişkin imza töreni, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesisleri’nde, Kulüp Başkanımız Erol Ocaklı’nın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.” denildi.
Gümüşhanespor, transferde önemli bir adım atarak TFF 3. Lig ekiplerinden T. Metal 1963 Spor’da forma giyen tecrübeli forvet Muzaffer Özcanlı ile anlaşmaya vardı.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerleyen Gümüşhanespor, transferde önemli bir hamle yaparak TFF 3. Lig ekiplerinden T. Metal 1963 Spor’da oynayan tecrübeli forvet Muzaffer Özcanlı ile anlaşma sağladı.

Futbol kariyerinde birçok şampiyonluk yaşayan Muzaffer Özcanlı, geçen sezon T. Metal 1963 Spor formasıyla Bölgesel Amatör Lig’deki etkileyici performansıyla takımının TFF 3. Lig’e yükselmesinde önemli bir rol üstlendi. 2023-2024 sezonunda 11 gol ve 6 asistle katkı sağlayan başarılı hücum oyuncusu, transfer döneminde birçok kulübün dikkatini çekti.

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada,“ Kulübümüz, TFF 3. Lig ekiplerinden T. Metal 1963 Spor’da forma giyen forvet oyuncusu Muzaffer Özcanlı ile sözleşme imzalamıştır. 21 Şubat 1989, Kozan doğumlu olan oyuncumuz, kariyerinde TFF 3. Lig’de 141, Bölgesel Amatör Lig’de ise 166 karşılaşmada forma giymiştir. Kariyerinde toplamda üç şampiyonluğu bulunan oyuncumuz, geçtiğimiz sezon T. Metal 1963 ile Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk yaşayarak TFF 3. Lig’e yükselme sevinci yaşamıştır. Muzaffer Özcanlı’nın transferine ilişkin imza töreni, Gümüşhanespor Hacı Osman Akgül Tesisleri’nde, Kulüp Başkanımız Erol Ocaklı’nın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.” denildi.

Gümüşhane HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.