Aydın Doğan Kelkit Devlet Hastanesine 2 Adet Tıbbi Cihaz Bağışladı

Sağlık 21.10.2024 - 17:02, Güncelleme: 21.10.2024 - 17:02 1115 kez okundu.
 

Aydın Doğan Kelkit Devlet Hastanesine 2 Adet Tıbbi Cihaz Bağışladı

Aydın Doğan ablası Nuran Aydın aracılığıyla 2 adet tıbbi cihaz bağışladı
Hastane Başhekimi Uzman Dr. Feyza DALTABAN, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Talebimiz üzerine hastanemize hibe edilen cihazlardan ilki, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ünitesinde kullanılacak olan Kombine Elektroterapi ve Ultrason cihazıdır. Aynı zamanda vakum özelliğine de sahip olan bu cihaz, fizik tedavi alan hastalarımız için vazgeçilmez olup, hizmetin daha kısa sürede daha fazla hastaya ulaştırılmasını sağlayacaktır. Diğer cihazımız olan Taşınabilir Ultrason Cihazı ise Acil Servis’te, hastaların başında tanı ve tedavi işlemlerinin pratik ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanıyacaktır. Bu cihazın alım işlemleri tamamlanmış olup, gönderim sürecindedir.   Değerli Aydın DOĞAN Beyefendi’ye ve kıymetli ablası Nuran AYDIN Hanımefendi’ye hastanemiz adına teşekkür eder, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.”
Aydın Doğan ablası Nuran Aydın aracılığıyla 2 adet tıbbi cihaz bağışladı

Hastane Başhekimi Uzman Dr. Feyza DALTABAN, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “Talebimiz üzerine hastanemize hibe edilen cihazlardan ilki, Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon ünitesinde kullanılacak olan Kombine Elektroterapi ve Ultrason cihazıdır. Aynı zamanda vakum özelliğine de sahip olan bu cihaz, fizik tedavi alan hastalarımız için vazgeçilmez olup, hizmetin daha kısa sürede daha fazla hastaya ulaştırılmasını sağlayacaktır. Diğer cihazımız olan Taşınabilir Ultrason Cihazı ise Acil Servis’te, hastaların başında tanı ve tedavi işlemlerinin pratik ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanıyacaktır. Bu cihazın alım işlemleri tamamlanmış olup, gönderim sürecindedir.

 

Değerli Aydın DOĞAN Beyefendi’ye ve kıymetli ablası Nuran AYDIN Hanımefendi’ye hastanemiz adına teşekkür eder, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.