Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kupada rakipler belli oldu

Gümüşhane 19.09.2023 - 17:05, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2771+ kez okundu.
 

Kupada rakipler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı.
TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekim töreninde kulüp başkanları ve temsilcileri de yer aldı.   Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarına ön eleme turu maçları sonucu tur atlayan 14 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve TFF 3. Lig'den 48 olmak üzere toplam 62 takım katıldı.    Kura sonucu 3.lig 1.gruptaki temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş Pazarspor'la, 3.lig, 2.gruptaki temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor ise Sebat Gençlikspor'la eşleşti.    Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde oynanacak. Her iki temsilcimiz de müsabakalarını deplasmanda gerçekleştirecek. 
Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu Kura Çekimi yapıldı.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılan kura çekim töreninde kulüp başkanları ve temsilcileri de yer aldı.

 

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme turu müsabakalarına ön eleme turu maçları sonucu tur atlayan 14 Bölgesel Amatör Lig (BAL) ve TFF 3. Lig'den 48 olmak üzere toplam 62 takım katıldı. 

 

Kura sonucu 3.lig 1.gruptaki temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş Pazarspor'la, 3.lig, 2.gruptaki temsilcimiz 1954 Kelkit Belediyespor ise Sebat Gençlikspor'la eşleşti. 

 

Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 26, 27 ve 28 Eylül tarihlerinde oynanacak. Her iki temsilcimiz de müsabakalarını deplasmanda gerçekleştirecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.