|
||
![]() |
HEDEF YEDİ KITA | |
A.Münir TOK | ||
HEDEF YEDİ KITA Yok yok bu Yahudi zihniyeti kadir kıymet bilmez. Ki bilmedi de.Osmanlı İmparatorluğu’nun yaptıklarını çabuk unutmuşa benziyorlar.Ama aynı durum olsa yine yardım elini uzatırız.Çünkü mazlumun yanında yer almak bizim kaderimizde var. Düşmanlık edenleri de unutmadık unutmayacağız. İsrail’in Kudüs’ü sadece kendi malıymış gibi kullanmasına da er- geç asla müsaade etmeyeceğiz. Yahudi göz koydu sana Kudüs'üm Engel olmakta sana düştü Türk'üm Varsın dönekler sana küfretsin Unutma bize Allah yeter Türk'üm
Çünkü Mescid-i Aksa’ya sahip çıkmak zaten Müslüman olarak asli görevimizdir. Tarihten kaynaklanan kültürel bir mirastır bize, bu kutsal yer. Ayrıca üç din içinde kutsiyeti vardır.
Yıllardan beri yayılmacı bir politika güden İsrail, Kudüs’ü başkent yapma kararı, (Büyük şeytanı da yanına alarak) bütün dünyayı çileden çıkardı. Yapılan oylamada bile ne kadar aciz ve yanlış karar aldıkları ortadayken pişkinlik yaparak kendilerini zafer kazanmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Demek ki dini duygular, insanlık hassasiyetleri ve haklı olma durumları, karşı tarafın çok kuvvetli olmasını pek önemsemiyor.
İsrail yılardır elinde sapanla kendilerine karşı koyan Filistinlilerden çekinmektedir. Onlara biraz cesaret veren ellerindeki son model silahlardır. Bu da demek ki Filistinlilerde silah olsa bu İsrail askeri arkalarına bakmadan kaçacak. Amma hala birileri İsrail’den çekiniyor, Onlara yalakalık yapıyor. Bunu yapanlarda özellikle Arap devletlerinden bazı yöneticiler. Ama korkunun ecele faydası yok.Bu siyonist zihniyet er geç Türk askerini karşılarında görecek. Korkuları da bu yüzden.
Silah elinde korkak köpeklerin Vay hallerine etek öpenlerin Mescid-i Aksa bizim ilk kıblemiz Dili tutulur Türk’ü görenlerin
Bazı kendini bilmez Bazı Arap devletçikleri çıkıp ileri geri konuşuyor. Ne tarih biliyorlar ne de ahde vefa.Bu durumun bize faydası yok mu? Var tabi. Biz de tarihin tozlu raflarında kalmış, adları unutulmaya yüz tutmuş kahramanlarımızı hatırlayarak hayırla yad ediyoruz. Bazı densizler, Arapları asimile ettiğimizi söylüyor. Oysa ki bu iftirayı bize atan zihniyet, ana dili gibi niye Türkçe konuşmuyor da İngilizce konuşuyor acaba?
Sonuç olarak atalarımız üç kıtada at oynatmış övünüyoruz. Biz bu durumu biraz daha ileriye götürerek hedef yedi kıtada at oynatmak diyoruz. Yeni TURAN’da bu olacak inşallah.
Çağa Türk yine mührünü vuracak Kudüs'te siyonist kanı akacak Azmışlar isterseniz inanmayın Kudüs'te AL BAYRAK dalgalanacak. ………………………………………………….. 7 Kıtada AL BAYRAK dalgalanacak.
|
||
Etiketler: , HEDEF, YEDİ, KITA, |
|