Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak parti den Aday Adaylığını açıkladı.

Siyaset 17.10.2023 - 11:01, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 6522+ kez okundu.
 

Ak parti den Aday Adaylığını açıkladı.

Abdulbaki Kara, AK Parti’den Şiran Belediyesi İçin Aday Adaylığını Açıkladı
31 Mart 2024’de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi belediye başkanlıkları için aday adayları belli olmaya başladı.   Şiranlı genç işadamlarından Abdulbaki Kara, AK Parti Şiran Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı video ile aday adaylığı açıklamasında bulunan Kara, AK Parti’nin “ Türkiye Yüzyılı” hedefini Şiran’a uyarlayarak aday adaylığını; “Şiran yüzyılını birlikte imar etmek ve Şiran’ı birlikte ihya etmek istiyoruz” ifadeleri ile açıkladı.   Kara, Şiranlılara seslendiği konuşmasında şunları kaydetti:   “Gümüşhanemizin en şirin ilçesi Şiranımızda yıllardır edindiğimiz bilgi birikim ve tecrübelerimiz ile birçok hayalimizi inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkan Adayı olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Şiran yüzyılını birlikte imar etmek ve Şiran’ı birlikte ihya etmek istiyoruz. Tabii ki öncelikle siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ve duasıyla azimle, inançla ve gururla 15 yıldır çeşitli kademelerinde siyaset yaptığım AK Partimizden Şiran Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.” Gümüşhane olay gazetesi
Abdulbaki Kara, AK Parti’den Şiran Belediyesi İçin Aday Adaylığını Açıkladı

31 Mart 2024’de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi belediye başkanlıkları için aday adayları belli olmaya başladı.

 

Şiranlı genç işadamlarından Abdulbaki Kara, AK Parti Şiran Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Sosyal medya hesaplarında paylaştığı video ile aday adaylığı açıklamasında bulunan Kara, AK Parti’nin “ Türkiye Yüzyılı” hedefini Şiran’a uyarlayarak aday adaylığını; “Şiran yüzyılını birlikte imar etmek ve Şiran’ı birlikte ihya etmek istiyoruz” ifadeleri ile açıkladı.

 

Kara, Şiranlılara seslendiği konuşmasında şunları kaydetti:

 

“Gümüşhanemizin en şirin ilçesi Şiranımızda yıllardır edindiğimiz bilgi birikim ve tecrübelerimiz ile birçok hayalimizi inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkan Adayı olarak gerçekleştirmek istiyoruz. Şiran yüzyılını birlikte imar etmek ve Şiran’ı birlikte ihya etmek istiyoruz. Tabii ki öncelikle siz kıymetli hemşerilerimizin desteği ve duasıyla azimle, inançla ve gururla 15 yıldır çeşitli kademelerinde siyaset yaptığım AK Partimizden Şiran Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.”

Gümüşhane olay gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.