Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti seçim çalışmalarına Şiran’dan başladı

Gümüşhane 14.04.2023 - 09:44, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2628+ kez okundu.
 

AK Parti seçim çalışmalarına Şiran’dan başladı

AK Parti'nin Gümüşhane milletvekili adayları Av. Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz, seçim çalışmalarına Şiran ilçesinden başladı.
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Gümüşgöze Belde Belediye Başkanı Hasan Aksel, Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan ile birlikte AK Parti Şiran İlçe Başkanlığını ziyaret eden Köse ve Yılmaz, partililerce coşkuyla karşılandı. Milletvekili adayı Köse, ziyarette partililere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Konuşmasında 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerinin önemine dikkat çeken Köse, “Çok partili siyasal hayata geçtiğimiz tarihten bugüne en önemli seçim bu seçim olacak. İnşallah biz 14 Mayıs’ta biz Şiran’da sandıkları patlatmak istiyoruz. Biz Milletvekili adayımız Ünal Yılmaz ile birlikte Şiranlı hemşehrilerimize, Gümüşhaneli hemşehrilerimize hizmet etmeye talip olduk” dedi. Seçim çalışmalarına Şiran’dan başladıklarını kaydeden Köse, “Biz Şiran’dan çok güçlü destek istiyoruz. Kadın kolları teşkilatımız sahada olacak ve Şiran’ı kapı kapı gezecek. Şiran benim il başkanlığım dönemimde bizi hiç mahcup etmedi. İnşallah Şiran ilçemiz 14 Mayıs’ta seçimlerde önceki seçimlerde vermiş olduğunuz desteğin üzerine koyarak, bizlere destek olacak. Şimdiye kadar hep “vekilimiz buradan olsun, gelsinler, gitsinler” dediniz. Milletvekili adayımız Ünal Yılmaz 15 dakikalık mesafede… Bazı haftalar birlikte geleceğiz. Bazı haftalar birimiz geleceğiz, birimiz gelemeyeceğiz. Ama her hafta 10 günde bir Şiran’da Milletvekili olacak. Gümüşhane kamuoyunun en büyük beklentisi buydu. AK Parti Genel Merkezi de bunu karşılaşmış oldu” diye konuştu. Seçim sürecindeki çalışmaları birlik ve beraberlik içesinde yürüteceklerini dile getiren Köse, “Buradaki herkes bizim dostumuz, büyüklerimiz kardeşlerimiz. Burada en mühim olan şey birlik ve beraberliğimiz. Biz bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece inşallah biz Gümüşhane’den çok rahat bir şekilde 2’de 2 yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacağız. Cumhurbaşkanımızda inşallah yeniden seçildiğinde ülkemiz aydınlık yarınlara kavuşacak. Bu noktada da sizlerin destek ve dualarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı. Ünal Yılmaz da hem AK Parti’ye hem de kendilerine olan yoğun ilginden memnun olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: “Gümüşhane, Kelkit, Torul, Köse, Kürtün, Şiran fark etmeden şunu bilin ki biz herkesin milletvekili olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, size söz veriyorum. Birliğimizi, dirliğimizi koruduğumuz müddetçe biz bu seçimden zaferle çıkarız. Yüksek bir oyla hem 2’de 2 yaparız, hem de Cumhurbaşkanımızı seçerek bu işi de noktalarız. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Hepinize saygılar sunuyorum.” Milletvekili adayları Köse ve Yılmaz, beraberindekilerle birlikte Şiran’da esnafı ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.
AK Parti'nin Gümüşhane milletvekili adayları Av. Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz, seçim çalışmalarına Şiran ilçesinden başladı.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Kelkit İlçe Başkanı Sadi Tüysüz, Kelkit Belediye Başkanı Aziz Nas, Gümüşgöze Belde Belediye Başkanı Hasan Aksel, Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan ile birlikte AK Parti Şiran İlçe Başkanlığını ziyaret eden Köse ve Yılmaz, partililerce coşkuyla karşılandı.

Milletvekili adayı Köse, ziyarette partililere gösterdikleri yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Konuşmasında 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerinin önemine dikkat çeken Köse, “Çok partili siyasal hayata geçtiğimiz tarihten bugüne en önemli seçim bu seçim olacak. İnşallah biz 14 Mayıs’ta biz Şiran’da sandıkları patlatmak istiyoruz. Biz Milletvekili adayımız Ünal Yılmaz ile birlikte Şiranlı hemşehrilerimize, Gümüşhaneli hemşehrilerimize hizmet etmeye talip olduk” dedi.

Seçim çalışmalarına Şiran’dan başladıklarını kaydeden Köse, “Biz Şiran’dan çok güçlü destek istiyoruz. Kadın kolları teşkilatımız sahada olacak ve Şiran’ı kapı kapı gezecek. Şiran benim il başkanlığım dönemimde bizi hiç mahcup etmedi. İnşallah Şiran ilçemiz 14 Mayıs’ta seçimlerde önceki seçimlerde vermiş olduğunuz desteğin üzerine koyarak, bizlere destek olacak. Şimdiye kadar hep “vekilimiz buradan olsun, gelsinler, gitsinler” dediniz. Milletvekili adayımız Ünal Yılmaz 15 dakikalık mesafede… Bazı haftalar birlikte geleceğiz. Bazı haftalar birimiz geleceğiz, birimiz gelemeyeceğiz. Ama her hafta 10 günde bir Şiran’da Milletvekili olacak. Gümüşhane kamuoyunun en büyük beklentisi buydu. AK Parti Genel Merkezi de bunu karşılaşmış oldu” diye konuştu.

Seçim sürecindeki çalışmaları birlik ve beraberlik içesinde yürüteceklerini dile getiren Köse, “Buradaki herkes bizim dostumuz, büyüklerimiz kardeşlerimiz. Burada en mühim olan şey birlik ve beraberliğimiz. Biz bu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece inşallah biz Gümüşhane’den çok rahat bir şekilde 2’de 2 yapacağız. Cumhurbaşkanımızın gücüne güç katacağız. Cumhurbaşkanımızda inşallah yeniden seçildiğinde ülkemiz aydınlık yarınlara kavuşacak. Bu noktada da sizlerin destek ve dualarınızı bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Ünal Yılmaz da hem AK Parti’ye hem de kendilerine olan yoğun ilginden memnun olduğunu dile getirerek, şu ifadeleri kullandı: “Gümüşhane, Kelkit, Torul, Köse, Kürtün, Şiran fark etmeden şunu bilin ki biz herkesin milletvekili olacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın, size söz veriyorum. Birliğimizi, dirliğimizi koruduğumuz müddetçe biz bu seçimden zaferle çıkarız. Yüksek bir oyla hem 2’de 2 yaparız, hem de Cumhurbaşkanımızı seçerek bu işi de noktalarız. İnşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Hepinize saygılar sunuyorum.”

Milletvekili adayları Köse ve Yılmaz, beraberindekilerle birlikte Şiran’da esnafı ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.