Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alışverişte Kredi kartı yerine IBAN dönemi

Kelkit 24.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 14660+ kez okundu.
 

Alışverişte Kredi kartı yerine IBAN dönemi

Alışverişte yeni bir dönem başlıyor. Kredi kartı komisyonlarının 7 kat artmasından sonra günlük alışverişte yavaş yavaş yerini İBAN üzerinden alışverişe bırakmaya başladı
Kredi kartı komisyon oranlarının 7 kat zamlanmasıyla birlikte, oran yüzde 0.49'dan yüzde 3.5'e çıktı. Bankalar, kart komisyonlarını artırarak yüzde 0.49'dan yüzde 3,5’a çıkardı. Oranın neredeyse 7 kat yükselmesiyle beraber esnafın şikayetlerini de beraberinde getirdi. Kredi kartıyla olan ödemelerdeki kesintiden şikayet eden esnaf, paramız yok oluyor diye yakınıyor. Kredi kartlarına gelen yüksek komisyon esnafı isyan ettiriyor. Bazı esnaflar dükkanlarına ‘kredi kartı geçersizdir” ibaresi asarken, bazıları da komisyon bedelini tüketiciye yansıtmakta.Bazısı da komisyon ödemek istemeyen müşteriye iban vererek parayı hesabına göndermesini istiyor.
Alışverişte yeni bir dönem başlıyor. Kredi kartı komisyonlarının 7 kat artmasından sonra günlük alışverişte yavaş yavaş yerini İBAN üzerinden alışverişe bırakmaya başladı

Kredi kartı komisyon oranlarının 7 kat zamlanmasıyla birlikte, oran yüzde 0.49'dan yüzde 3.5'e çıktı.

Bankalar, kart komisyonlarını artırarak yüzde 0.49'dan yüzde 3,5’a çıkardı. Oranın neredeyse 7 kat yükselmesiyle beraber esnafın şikayetlerini de beraberinde getirdi. Kredi kartıyla olan ödemelerdeki kesintiden şikayet eden esnaf, paramız yok oluyor diye yakınıyor. Kredi kartlarına gelen yüksek komisyon esnafı isyan ettiriyor. Bazı esnaflar dükkanlarına ‘kredi kartı geçersizdir” ibaresi asarken, bazıları da komisyon bedelini tüketiciye yansıtmakta.Bazısı da komisyon ödemek istemeyen müşteriye iban vererek parayı hesabına göndermesini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.