Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayburt Özel İdarespor'dan Muhteşem Geri Dönüş

Spor 23.04.2024 - 13:09, Güncelleme: 23.04.2024 - 19:34 3008 kez okundu.
 

Bayburt Özel İdarespor'dan Muhteşem Geri Dönüş

Bayburt Özel İdarespor ligin ikinci yarısında aldığı galibiyetlerle küme düşme hattından uzaklaştı.
3.ligde mücadele eden Bayburtspor ligin ilk yarısında sadece 3 puan alarak adete ligin dibine demir atmıştı. 3.lig 3.grupta yer alan Bayburtspor 14 haftalık periyotta 3 beraberlik 11 mağlubiyet alarak ligde sonuncu olarak yer almıştı.   İlk galibiyetini ligin ikinci yarısında alan karadeniz ekibi çıkışa geçerek ligde kalma umutlarinı fazlasıyla artırdı. İkinci yarıda oynadığı 14 maçta sadece 1 kez mağlup olan takım 29.haftada da Sivas 4 Eylülü 2-1 'lik skorla mağlup ederek düşme hattından uzaklaşarak umutlarını devam ettirdi. Karadeniz ekibi bitime bir hafta kala son maçında Fatsa Belediyespora konuk olacak.Ligde kalması için 1 puan yeterli olan takım gözünü bu maça dikti.  
Bayburt Özel İdarespor ligin ikinci yarısında aldığı galibiyetlerle küme düşme hattından uzaklaştı.

3.ligde mücadele eden Bayburt spor ligin ilk yarısında sadece 3 puan alarak adete ligin dibine demir atmıştı.


3.lig 3.grupta yer alan Bayburtspor 14 haftalık periyotta 3 beraberlik 11 mağlubiyet alarak ligde sonuncu olarak yer almıştı.

 

İlk galibiyetini ligin ikinci yarısında alan karadeniz ekibi çıkışa geçerek ligde kalma umutlarinı fazlasıyla artırdı.


İkinci yarıda oynadığı 14 maçta sadece 1 kez mağlup olan takım 29.haftada da Sivas 4 Eylülü 2-1 'lik skorla mağlup ederek düşme hattından uzaklaşarak umutlarını devam ettirdi.


Karadeniz ekibi bitime bir hafta kala son maçında Fatsa Belediyespora konuk olacak.Ligde kalması için 1 puan yeterli olan takım gözünü bu maça dikti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.