Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Birol Boz: ''Gümüşhane Tek Yürek Olacak”

Yaşam 22.04.2024 - 09:41, Güncelleme: 22.04.2024 - 12:01 3001 kez okundu.
 

Birol Boz: ''Gümüşhane Tek Yürek Olacak”

İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkan Adayı Birol Boz’dan önemli mesajlar
  Gümüşhane’mizin her rengi bizim garantimiz, muhabbetimiz altında olacak. Tüm enerjimizi günlük kısır çekişmelere değil bu şehrin gurbetçi gençlerine büyük şehirlerde hayatını idame ettirmeye çalışan öğrencilerine sıladaki yaşlısına hatta yurtdışındaki gurbetçisine ez cümle tüm dünya Gümüşhanelilerine ayıracağız.   Projelerimiz tüm Gümüşhane Camiasını heyecanlandıracak Bu vesileyle tüm Gümüşhane Sivil toplumunu yeni bir soluk için yeni bir vizyona davet ediyorum. Artık gün sonu gelmez günlük dedikodular, kısır çekişmelerle Gümüşhane’mizin enerjisini yok yolunda tüketme günleri bitmiştir. Yeniden, yeni bir yol ve ekiple yeni bir sayfa açma günüdür. Bu vesileyle her biri alanında otorite yeni ekibimizle hazırladığımız Gümüşhane Sivil Toplumu projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Gümüşhane sivil toplumu adına rekabeti liyakat üzerine inşa edeceğiz. Gümüşhane’ye daha iyi hizmete vesile olan kimse bizden daha liyakatlisi o’dur. Şiarımız tamamen budur.   Dersimizi Çalıştık Gümüşhane’nin lobi ve savunuculuk faaliyetleri için gereken haritalamayı yaptık. Gümüşhanemiz adına yurtiçinde ve yurtdışında bölgesel yatırım mekanizmalarının harekete geçirilmesi için gereken akil adamlarımızı belirledik. Eser dernekçiliğini yeniden şehrimize kazandıracağız. Gümüşhane’nin tüm ilçelerine Kürtün’e Torula’a Köse’ye, Kelkit’e Şiran’a yönelik kalkınma, yardımlaşma ve dayanışma programları yürüteceğiz. Şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizi de sosyoekonomik gruplar bazında destekleyeceğiz. Bu şehrin genci, kadını, yaşlısı, gurbetçisi aidiyet hissettiği bir federasyona kavuşacak.   Gümüşhane’yi Yeni Bir Soluğa Davet Ediyorum Ben yeniden tüm hemşehrilerimizi Gümüşhane için niyet ettiğimiz bu yeni soluğa davet ediyorum. Hemşehrilerimizin günlük hayatlarına dokunan, ikinci, üçüncü kuşaklarımızın aidiyetlerini yeniden tesis eden, enerjisini tümüyle Gümüşhane’nin temsiline ayıran bu yeni yolda hep birlikte yürümeye çağırıyorum.  
İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu (GÜDEF) Genel Başkan Adayı Birol Boz’dan önemli mesajlar

 

Gümüşhane’mizin her rengi bizim garantimiz, muhabbetimiz altında olacak. Tüm enerjimizi günlük kısır çekişmelere değil bu şehrin gurbetçi gençlerine büyük şehirlerde hayatını idame ettirmeye çalışan öğrencilerine sıladaki yaşlısına hatta yurtdışındaki gurbetçisine ez cümle tüm dünya Gümüşhanelilerine ayıracağız.

 

Projelerimiz tüm Gümüşhane Camiasını heyecanlandıracak

Bu vesileyle tüm Gümüşhane Sivil toplumunu yeni bir soluk için yeni bir vizyona davet ediyorum. Artık gün sonu gelmez günlük dedikodular, kısır çekişmelerle Gümüşhane’mizin enerjisini yok yolunda tüketme günleri bitmiştir. Yeniden, yeni bir yol ve ekiple yeni bir sayfa açma günüdür. Bu vesileyle her biri alanında otorite yeni ekibimizle hazırladığımız Gümüşhane Sivil Toplumu projelerimizi ilerleyen günlerde açıklayacağız. Gümüşhane sivil toplumu adına rekabeti liyakat üzerine inşa edeceğiz. Gümüşhane’ye daha iyi hizmete vesile olan kimse bizden daha liyakatlisi o’dur. Şiarımız tamamen budur.

 

Dersimizi Çalıştık

Gümüşhane’nin lobi ve savunuculuk faaliyetleri için gereken haritalamayı yaptık. Gümüşhanemiz adına yurtiçinde ve yurtdışında bölgesel yatırım mekanizmalarının harekete geçirilmesi için gereken akil adamlarımızı belirledik. Eser dernekçiliğini yeniden şehrimize kazandıracağız. Gümüşhane’nin tüm ilçelerine Kürtün’e Torula’a Köse’ye, Kelkit’e Şiran’a yönelik kalkınma, yardımlaşma ve dayanışma programları yürüteceğiz. Şehirlerde yaşayan hemşehrilerimizi de sosyoekonomik gruplar bazında destekleyeceğiz. Bu şehrin genci, kadını, yaşlısı, gurbetçisi aidiyet hissettiği bir federasyona kavuşacak.

 

Gümüşhane’yi Yeni Bir Soluğa Davet Ediyorum

Ben yeniden tüm hemşehrilerimizi Gümüşhane için niyet ettiğimiz bu yeni soluğa davet ediyorum. Hemşehrilerimizin günlük hayatlarına dokunan, ikinci, üçüncü kuşaklarımızın aidiyetlerini yeniden tesis eden, enerjisini tümüyle Gümüşhane’nin temsiline ayıran bu yeni yolda hep birlikte yürümeye çağırıyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.