Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Genel Meclisi’nin haziran ayı toplantıları tamamlandı

Gümüşhane 09.06.2023 - 19:12, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2556+ kez okundu.
 

İl Genel Meclisi’nin haziran ayı toplantıları tamamlandı

Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin haziran ayı toplantıları sona erdi.
İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantılarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kullanılmak üzere İlçe Özel İdare Müdürlüklerine ödenek gönderilmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.   Gündemde yer alan Kelkit ilçesi Kazanpınarı Köyü ve Torul ilçesi Bahçelik köyündeki imar planları görüşüldükten sonra merkez ve Torul İlçesinde bulunan muhtelif köylerin içme ve kullanma suyu memba tahsisi hakkındaki teklif yazıları görüşülerek ilgili komisyonlara sevk edildi.   Toplantıların son birleşiminde ise İl Özel İdaresinin 2022 yılı Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık ile Tarım Hizmetleri Komisyonunca hazırlanan raporlar görüşülerek kabul edildi. Kelkit İl Genel Meclis Üyeleri Sami Tuncay ve Coşkun Korkmaz tarafından Kelkit ilçesi Yeniköy Köyü sulama suyu ile ilgili verilen önerge görüşülerek Plan Bütçe ile Tarım Hizmetleri komisyona sevk edilmesiyle toplantılar sona erdi.
Gümüşhane İl Genel Meclisi’nin haziran ayı toplantıları sona erdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantılarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kullanılmak üzere İlçe Özel İdare Müdürlüklerine ödenek gönderilmesi konuları görüşülerek karara bağlandı.

 

Gündemde yer alan Kelkit ilçesi Kazanpınarı Köyü ve Torul ilçesi Bahçelik köyündeki imar planları görüşüldükten sonra merkez ve Torul İlçesinde bulunan muhtelif köylerin içme ve kullanma suyu memba tahsisi hakkındaki teklif yazıları görüşülerek ilgili komisyonlara sevk edildi.

 

Toplantıların son birleşiminde ise İl Özel İdaresinin 2022 yılı Kesin Hesabı ile ilgili Plan ve Bütçe, İmar ve Bayındırlık ile Tarım Hizmetleri Komisyonunca hazırlanan raporlar görüşülerek kabul edildi.

Kelkit İl Genel Meclis Üyeleri Sami Tuncay ve Coşkun Korkmaz tarafından Kelkit ilçesi Yeniköy Köyü sulama suyu ile ilgili verilen önerge görüşülerek Plan Bütçe ile Tarım Hizmetleri komisyona sevk edilmesiyle toplantılar sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.