Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İmamoğlu Giresun'dan Gümüşhane'ye Söz Verdi

Gümüşhane 28.04.2023 - 19:01, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2177+ kez okundu.
 

İmamoğlu Giresun'dan Gümüşhane'ye Söz Verdi

Giresun’da gerçekleştirilen millet buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı yarıdmcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gümüşhane - Tirebolu karayolu ve mevcut karadeniz demiryolu projesine atıfta bulunarak, burada y
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Giresun’da millet buluşması gerçekleştirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun'da vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan İmamoğlu, iktidarın 21 yıldır demiryolu yapacak söylemini eleştirerek, Gümüşhane ile Giresun karayolu sorununu dile getirdi. İmamoğlu, "21 sene, şimdi çıktılar diyorlar ki ' Karadeniz demir yolunu biz yapacağız. 'Hadi oradan... Hadi oradan... Hadi oradan... İşinize bakın, sizin öyle bir derdiniz yok. Siz nerede rant var oradasınız" dedi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Giresun'da gerçekletirilen millet buluşmasında Giresun'da halkı ile buluştu. Giresun’da gerçekleştirilen millet buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı yarıdmcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gümüşhane - Tirebolu karayolu ve mevcut karadeniz demiryolu projesine atıfta bulunarak, burada yaşanan sorunlara biran önce son vereceklerinin sözünü verdi. ‘GİRESUN İLE GÜMÜŞHANE ARASINDAKİ YOL PROBLEMLERİNİ DE ÇÖZECEĞİZ’ İmamoğlu, “15 Mayıs'tan sonra göreceksiniz. Şimdi geldik ya seçimden önce ikinci kez göreceksiniz, daha sık göreceksiniz beni. Şu meydanlara. Giresunluların problemlerini konuşmaya, çözümlerini bulmaya geleceğiz. Bir de biz bunlar gibi yapmayacağız. Biz bunlar gibi, o partiden bu partiden ayırt etmeyeceğiz. Geleceğiz Giresun'un belediye başkanı hangi partiden bakmayız. Oturur onunla konuşuruz, sorunları beraber çözeriz. Çünkü biz devletin ve milletin ahlakını taşıyoruz. Bizim 86 milyon insanımızın eşit olduğu bir Türkiye sebat ediyoruz. Bu memleketin, bu cennet köşesi başka yerlerle eşitlenecek, hak ettiği değere kavuşacak. Biz, Giresun ile Gümüşhane arasındaki yol problemlerini de çözeceğiz. Karadeniz'in meşhur, hiç akıllarına gelmemiş hiç adını bile anmamışlar 21 sene, şimdi çıktılar diyorlar ki 'Karadeniz demir yolunu biz yapacağız.'  Hadi oradan... Hadi oradan... Hadi oradan... İşinize bakın, İşinize bakın, sizin öyle bir derdiniz yok. Siz nerede rant var oradasınız? Biz ise nerede fayda var oradayız, hayırlı işin peşindeyiz, bereketli işin peşindeyiz. Memleketin cebindeki her kuruşun değerini bilen bir ahlaka sahibiz” dedi.
Giresun’da gerçekleştirilen millet buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı yarıdmcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gümüşhane - Tirebolu karayolu ve mevcut karadeniz demiryolu projesine atıfta bulunarak, burada y

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte Giresun’da millet buluşması gerçekleştirdi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Giresun'da vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan İmamoğlu, iktidarın 21 yıldır demiryolu yapacak söylemini eleştirerek, Gümüşhane ile Giresun karayolu sorununu dile getirdi. İmamoğlu, "21 sene, şimdi çıktılar diyorlar ki ' Karadeniz demir yolunu biz yapacağız. 'Hadi oradan... Hadi oradan... Hadi oradan... İşinize bakın, sizin öyle bir derdiniz yok. Siz nerede rant var oradasınız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu Giresun'da gerçekletirilen millet buluşmasında Giresun'da halkı ile buluştu. Giresun’da gerçekleştirilen millet buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı yarıdmcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gümüşhane - Tirebolu karayolu ve mevcut karadeniz demiryolu projesine atıfta bulunarak, burada yaşanan sorunlara biran önce son vereceklerinin sözünü verdi.

‘GİRESUN İLE GÜMÜŞHANE ARASINDAKİ YOL PROBLEMLERİNİ DE ÇÖZECEĞİZ’

İmamoğlu,

“15 Mayıs'tan sonra göreceksiniz. Şimdi geldik ya seçimden önce ikinci kez göreceksiniz, daha sık göreceksiniz beni. Şu meydanlara. Giresunluların problemlerini konuşmaya, çözümlerini bulmaya geleceğiz. Bir de biz bunlar gibi yapmayacağız. Biz bunlar gibi, o partiden bu partiden ayırt etmeyeceğiz. Geleceğiz Giresun'un belediye başkanı hangi partiden bakmayız. Oturur onunla konuşuruz, sorunları beraber çözeriz. Çünkü biz devletin ve milletin ahlakını taşıyoruz. Bizim 86 milyon insanımızın eşit olduğu bir Türkiye sebat ediyoruz. Bu memleketin, bu cennet köşesi başka yerlerle eşitlenecek, hak ettiği değere kavuşacak. Biz, Giresun ile Gümüşhane arasındaki yol problemlerini de çözeceğiz. Karadeniz'in meşhur, hiç akıllarına gelmemiş hiç adını bile anmamışlar 21 sene, şimdi çıktılar diyorlar ki 'Karadeniz demir yolunu biz yapacağız.'  Hadi oradan... Hadi oradan... Hadi oradan... İşinize bakın, İşinize bakın, sizin öyle bir derdiniz yok. Siz nerede rant var oradasınız? Biz ise nerede fayda var oradayız, hayırlı işin peşindeyiz, bereketli işin peşindeyiz. Memleketin cebindeki her kuruşun değerini bilen bir ahlaka sahibiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.