Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MHP'den Aday adaylığını açıkladı.

Siyaset 05.10.2023 - 13:49, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 5063+ kez okundu.
 

MHP'den Aday adaylığını açıkladı.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan, 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adaylığını açıkladı.
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan, 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adaylığını açıkladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Taştan, “Şiran da doğup büyüyen Şiran’ın bir evladı Murat Taştan olarak Şiran'a olan sevdamız ve hayallerimiz için yola çıkmış bulunmaktayım. Önümüzdeki 2024 Mart'ın da yapılacak olan yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı'na Aday Adaylığımı sizlerle birinci ağızdan paylaşmak isterim. Şiran’ın hak ettiği birlikteliği, Şiran'ın ve Şiranlının değerini ve değerlerini göz önünde bulundurmak bunun için mücadele etmek asli vazifemizdir” dedi. ‘BİR ŞEYİ DEĞİL ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRELİM’ Şiran'da yaşayan ve yurtiçi ve yurt dışından bulunan tüm büyükleri ve küçüklerini bu seçimde Şiran'da sandığa davet ederek desteklerini isteyen Taştan, “Tek başıma değil hep beraber Şiran için çalışalım. Bir şeyi değil çok şeyi değiştirelim. Siz gönül verin ben ömür vereyim. Gönülleri birleşenler! Selam sizlere! Uzaklarda dertleşenler! Selam sizlere! Selam sana Şiran'da benzi solan genç! Selam sana ey yılları heba olan genç! Selam sizlere! Üstünüzde bütün bakışlar, Bir gün olur tarih sizi elbet alkışlar” ifadelerini kullandı. 2019’da ki yerel seçimlerde tarihte ilk kez Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde Şiran’da Belediye Başkanlığı kazanıldığını hatırlatan Taştan, “İş yapmak yapabilmek ayrı bir şey birde yaptıra bilmek çok ayrı bir şey, Bunun yanı sıra hiç bir şey yapamasan da gönüllere girebilmek, mevcudu korumak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.  Bu bağlamda biz gönülleri birleştirmeye vatandaşımızın derdi ile dertlenip sevinci ile coşmak ilk amacımız. Tabi her bireyimizin olduğu gibi bizim de Şiran için hayallerimiz var” diye konuştu. Muhabir:Sinan uçar
Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan, 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adaylığını açıkladı.

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan, 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adaylığını açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Taştan, “Şiran da doğup büyüyen Şiran’ın bir evladı Murat Taştan olarak Şiran'a olan sevdamız ve hayallerimiz için yola çıkmış bulunmaktayım. Önümüzdeki 2024 Mart'ın da yapılacak olan yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı'na Aday Adaylığımı sizlerle birinci ağızdan paylaşmak isterim. Şiran’ın hak ettiği birlikteliği, Şiran'ın ve Şiranlının değerini ve değerlerini göz önünde bulundurmak bunun için mücadele etmek asli vazifemizdir” dedi.

‘BİR ŞEYİ DEĞİL ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRELİM’

Şiran'da yaşayan ve yurtiçi ve yurt dışından bulunan tüm büyükleri ve küçüklerini bu seçimde Şiran'da sandığa davet ederek desteklerini isteyen Taştan, “Tek başıma değil hep beraber Şiran için çalışalım. Bir şeyi değil çok şeyi değiştirelim. Siz gönül verin ben ömür vereyim. Gönülleri birleşenler! Selam sizlere! Uzaklarda dertleşenler! Selam sizlere! Selam sana Şiran'da benzi solan genç! Selam sana ey yılları heba olan genç! Selam sizlere! Üstünüzde bütün bakışlar, Bir gün olur tarih sizi elbet alkışlar” ifadelerini kullandı.

2019’da ki yerel seçimlerde tarihte ilk kez Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde Şiran’da Belediye Başkanlığı kazanıldığını hatırlatan Taştan, “İş yapmak yapabilmek ayrı bir şey birde yaptıra bilmek çok ayrı bir şey, Bunun yanı sıra hiç bir şey yapamasan da gönüllere girebilmek, mevcudu korumak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.  Bu bağlamda biz gönülleri birleştirmeye vatandaşımızın derdi ile dertlenip sevinci ile coşmak ilk amacımız. Tabi her bireyimizin olduğu gibi bizim de Şiran için hayallerimiz var” diye konuştu.

Muhabir:Sinan uçar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.