Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mustafa Canlı Unutulmadı

Gümüşhane 27.09.2023 - 15:17, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2756+ kez okundu.
 

Mustafa Canlı Unutulmadı

İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü iken yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat eden Mustafa Canlı vefatının 3. yıldönümünde de unutulmadı.
Gümüşhane’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan, 25.dönem Milletvekili olan ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü iken yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat eden Mustafa Canlı ölümünün 3. yıldönümünde de unutulmadı.  Gümüşhane’de taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen merhum başkan Mustafa Canlı, vefatının üzerinden üç sene geçmesine rağmen sevenleri tarafından unutulmadı. Gümüşhane siyasetinin birçok ismi Canlı’ nın vefatının üçüncü seneyi devriyesi sebebi ile taziye mesajı yayınlarken, sevenleri ise merhum başkan Mustafa Canlı’ nın Emirler Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret etti. Merhum Canlı’ nın anısına bugün akşam namazına müteakip Karşıyaka caminde Mevlid-i şerif okutulacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve 25.Dönem Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı tedavi gördüğü korona virüse yenik düşerek 26 Eylül 2020 tarihinde hayatını kaybetmişti. Mustafa Canlı’ nın hayatını kaybetmesi ise siyaset camiasının yanı sıra sevenlerini ve Gümüşhane halkını derinden üzmüştü.  Mustafa Canlı, vefatının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürlüğü önünde yapılan tören ile memleketi Gümüşhane’ye uğurlanmıştı. Türk bayrağına sarılı tabutu evinden araçla Gümüşhane Belediyesi önüne getirilen Canlı için Belediye Başkanlığı tarafından tören yapılmış ve merhum başkan Canlı, binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı.
İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü iken yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat eden Mustafa Canlı vefatının 3. yıldönümünde de unutulmadı.

Gümüşhane’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan, 25.dönem Milletvekili olan ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü iken yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat eden Mustafa Canlı ölümünün 3. yıldönümünde de unutulmadı. 

Gümüşhane’de taraflı tarafsız herkes tarafından sevilen merhum başkan Mustafa Canlı, vefatının üzerinden üç sene geçmesine rağmen sevenleri tarafından unutulmadı. Gümüşhane siyasetinin birçok ismi Canlı’ nın vefatının üçüncü seneyi devriyesi sebebi ile taziye mesajı yayınlarken, sevenleri ise merhum başkan Mustafa Canlı’ nın Emirler Mezarlığı’nda bulunan kabrini ziyaret etti. Merhum Canlı’ nın anısına bugün akşam namazına müteakip Karşıyaka caminde Mevlid-i şerif okutulacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Çevre Yönetimi Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve 25.Dönem Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı tedavi gördüğü korona virüse yenik düşerek 26 Eylül 2020 tarihinde hayatını kaybetmişti. Mustafa Canlı’ nın hayatını kaybetmesi ise siyaset camiasının yanı sıra sevenlerini ve Gümüşhane halkını derinden üzmüştü.  Mustafa Canlı, vefatının ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımıyla İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürlüğü önünde yapılan tören ile memleketi Gümüşhane’ye uğurlanmıştı. Türk bayrağına sarılı tabutu evinden araçla Gümüşhane Belediyesi önüne getirilen Canlı için Belediye Başkanlığı tarafından tören yapılmış ve merhum başkan Canlı, binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.