Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

''Tomara'' Turizm Sezonunu Açtı

Yaşam 22.04.2024 - 15:27, Güncelleme: 22.04.2024 - 18:28 2701 kez okundu.
 

''Tomara'' Turizm Sezonunu Açtı

Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Tomara Şelalesi'nde yeni turizm sezonu başladı.
Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden  Tomara Şelalesi'nde yeni turizm sezonu başladı. Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyündeki Tomara Şelalesi, 40 noktadan doğan suyun 15 metre yükseklikten akarak birleşmesi dolayısıyla yörede "kırk gözeler" olarak adlandırılıyor. Gümüşhane il merkezine 130, ilçe merkezine ise 14 kilometre uzaklıkta yer alan şelalenin bulunduğu bölge, 2001 yılında tabiat parkı ilan edildi. Tomara Şelalesi Tabiat Parkı'nda, doğal güzelliği seyretmek isteyen ziyaretçiler için cam seyir terası da yer alıyor. Tomara Şelalesi Tabiat Parkı işletmecisi Zeynep Kara,  yeni turizm sezonunda hedeflerinin 250 bin yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlamak olduğunu söyledi. Turizm sezonunu açtıklarını ve misafirlerini ağırlamaya başladıklarını belirten Kara, "Tomara Şelalesi'ne gelen misafirlerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeği gibi birçok hizmet sunuyoruz. Eşsiz bir Tomara Şelalesi gezintisiyle çocukların parkta zaman geçirebileceği alana da sahibiz." dedi. Kara, Tomara Şelalesi'nde sezonun nisan ortalarında başlayıp ekimde kapandığını ifade etti.
Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden Tomara Şelalesi'nde yeni turizm sezonu başladı.

Doğu Karadeniz'in önemli turizm merkezlerinden  Tomara Şelalesi'nde yeni turizm sezonu başladı.

Gümüşhane'nin Şiran ilçesine bağlı Seydibaba köyündeki Tomara Şelalesi, 40 noktadan doğan suyun 15 metre yükseklikten akarak birleşmesi dolayısıyla yörede "kırk gözeler" olarak adlandırılıyor.

Gümüşhane il merkezine 130, ilçe merkezine ise 14 kilometre uzaklıkta yer alan şelalenin bulunduğu bölge, 2001 yılında tabiat parkı ilan edildi.

Tomara Şelalesi Tabiat Parkı'nda, doğal güzelliği seyretmek isteyen ziyaretçiler için cam seyir terası da yer alıyor.

Tomara Şelalesi Tabiat Parkı işletmecisi Zeynep Kara,  yeni turizm sezonunda hedeflerinin 250 bin yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlamak olduğunu söyledi.

Turizm sezonunu açtıklarını ve misafirlerini ağırlamaya başladıklarını belirten Kara, "Tomara Şelalesi'ne gelen misafirlerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeği gibi birçok hizmet sunuyoruz. Eşsiz bir Tomara Şelalesi gezintisiyle çocukların parkta zaman geçirebileceği alana da sahibiz." dedi.

Kara, Tomara Şelalesi'nde sezonun nisan ortalarında başlayıp ekimde kapandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.