Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vatandaşlar “Askıda Gıda” uygulaması istiyor

Gümüşhane 18.02.2023 - 17:48, Güncelleme: 22.11.2023 - 05:13 2221+ kez okundu.
 

Vatandaşlar “Askıda Gıda” uygulaması istiyor

“Askıda ekmek”, “Askıda pide” hatta “Askıda elma” uygulamasının yapıldığı ve olumlu sonuçların alındığı Gümüşhane’de vatandaşlar asrın felaketinde mağdur olan depremzedeler için “Askıda gıda” projesinin biran ö
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen, onbinlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerin ardından 7’den 70’e tüm vatandaşların seferber olduğu Gümüşhane’de kısa sürede yüzlerce tır ve kamyon malzeme deprem bölgesine gönderilirken son günlerde yardımların devam etmesi konusunda şehrin idarecileri tarafından sürekli telkinler yapılıyor. “Askıda Gıda” uygulamasıyla marketlerin kasalarının yanına koyulacak kutularda toplanacak gıdaların ilgililer tarafından belirli sürelerde alınıp kolilenip gönderi noktası olan Gençlik Merkezine ulaştırıldıktan sonra deprem bölgesine sevk edilmesinin daha kolay olacağını ifade eden vatandaşlar böylelikle süreli yardımlardan ziyade marketlerde kasalarda ödeme yapan insanların organizasyonu görmesiyle birlikte yardım seferberliğinin devamlılığa kavuşabileceğini söyledi. Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB), Bakkallar Odasının bu işe öncülük etmesini, devletin de yardımların marketlerden toplanıp kolilenmesi konusunda el atmasını isteyen vatandaşlar çevre illerde başlayan “Askıda Gıda” uygulamasının biran önce altın kalpli insanların şehri Gümüşhane’de başlatılması gerektiğini sözlerine ekledi. Vatandaşlar ayrıca uygulama ile Gümüşhane kent merkezinde akrabalarının yanına gelen çok sayıda depremzedenin de yardımlara daha kolay ulaşabileceğini belirtti.
“Askıda ekmek”, “Askıda pide” hatta “Askıda elma” uygulamasının yapıldığı ve olumlu sonuçların alındığı Gümüşhane’de vatandaşlar asrın felaketinde mağdur olan depremzedeler için “Askıda gıda” projesinin biran ö

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen, onbinlerce insanın hayatını kaybettiği depremlerin ardından 7’den 70’e tüm vatandaşların seferber olduğu Gümüşhane’de kısa sürede yüzlerce tır ve kamyon malzeme deprem bölgesine gönderilirken son günlerde yardımların devam etmesi konusunda şehrin idarecileri tarafından sürekli telkinler yapılıyor.

“Askıda Gıda” uygulamasıyla marketlerin kasalarının yanına koyulacak kutularda toplanacak gıdaların ilgililer tarafından belirli sürelerde alınıp kolilenip gönderi noktası olan Gençlik Merkezine ulaştırıldıktan sonra deprem bölgesine sevk edilmesinin daha kolay olacağını ifade eden vatandaşlar böylelikle süreli yardımlardan ziyade marketlerde kasalarda ödeme yapan insanların organizasyonu görmesiyle birlikte yardım seferberliğinin devamlılığa kavuşabileceğini söyledi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (GESOB), Bakkallar Odasının bu işe öncülük etmesini, devletin de yardımların marketlerden toplanıp kolilenmesi konusunda el atmasını isteyen vatandaşlar çevre illerde başlayan “Askıda Gıda” uygulamasının biran önce altın kalpli insanların şehri Gümüşhane’de başlatılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Vatandaşlar ayrıca uygulama ile Gümüşhane kent merkezinde akrabalarının yanına gelen çok sayıda depremzedenin de yardımlara daha kolay ulaşabileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.