Artabel Gölleri Doğa Sporlarına Ev Sahipliği Yapacak

Yaşam 23.07.2024 - 13:07, Güncelleme: 23.07.2024 - 13:21 3401+ kez okundu.
 

Artabel Gölleri Doğa Sporlarına Ev Sahipliği Yapacak

Gümüşhane Artabel Gölleri, 27 Temmuz Cumartesi günü doğa sporları ve kamp etkinliklerine ev sahipliği yapacak.
Gümüşhane Artabel Gölleri, 27 Temmuz Cumartesi günü doğa sporları ve kamp etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Gümüşhane Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) iş birliğiyle düzenlenecek olan bu etkinlik, doğaseverleri ve spor tutkunlarını bir araya getirecek. Etkinlik, 27 Temmuz sabahı saat 09.30’da gerçekleştirilecek karşılama töreni ile başlayacak. Gün boyunca çeşitli aktivitelerle devam edecek olan etkinlikte, Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bir workshop düzenlenecek. Ardından katılımcılar, göllere doğru bir yürüyüş gerçekleştirecekler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen çeşitli etkinliklerin yanı sıra, GÜDAK ile birlikte kamp kurulacak ve akşamında konserle etkinlik son bulacak. Bu etkinlik sayesinde katılımcılar, doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda farklı spor dallarını deneyimleme fırsatı bulacaklar.
Gümüşhane Artabel Gölleri, 27 Temmuz Cumartesi günü doğa sporları ve kamp etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Gümüşhane Artabel Gölleri, 27 Temmuz Cumartesi günü doğa sporları ve kamp etkinliklerine ev sahipliği yapacak. Gümüşhane Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar ile Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) iş birliğiyle düzenlenecek olan bu etkinlik, doğaseverleri ve spor tutkunlarını bir araya getirecek.

Etkinlik, 27 Temmuz sabahı saat 09.30’da gerçekleştirilecek karşılama töreni ile başlayacak. Gün boyunca çeşitli aktivitelerle devam edecek olan etkinlikte, Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından bir workshop düzenlenecek. Ardından katılımcılar, göllere doğru bir yürüyüş gerçekleştirecekler.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen çeşitli etkinliklerin yanı sıra, GÜDAK ile birlikte kamp kurulacak ve akşamında konserle etkinlik son bulacak.

Bu etkinlik sayesinde katılımcılar, doğanın tadını çıkarırken aynı zamanda farklı spor dallarını deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.