Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bayburt'ta Çıkan Yangında 3 Ev Hasar Gördü

Yaşam 15.06.2024 - 09:55, Güncelleme: 15.06.2024 - 10:17 3511 kez okundu.
 

Bayburt'ta Çıkan Yangında 3 Ev Hasar Gördü

Bayburt'ta meydana gelen yangında 3 ev hasar görürken, mahalle sakinleri panik dolu anlar yaşadılar.
Çevredekilerin iddiasına göre, çocukların kuru otları tutuşturmasıyla alevler büyüyerek evleri sardı. Alevlerin yükseldiğini gören komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yangına müdahale edilirken, polis ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Hala daha soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın mahallinde Aydın Göktemir'e, Durali Bozkuş'a ve Recep Kılıç'a ait alevlerde maddi hasar oluştu. Öte yandan olay yerine gelen sağlık ekiplerince evi yandığı için fenalaşan ev sahiplerine müdahale edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Bayburt'ta meydana gelen yangında 3 ev hasar görürken, mahalle sakinleri panik dolu anlar yaşadılar.

Çevredekilerin iddiasına göre, çocukların kuru otları tutuşturmasıyla alevler büyüyerek evleri sardı.

Alevlerin yükseldiğini gören komşuların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince yangına müdahale edilirken, polis ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Hala daha soğutma çalışmalarının devam ettiği yangın mahallinde Aydın Göktemir'e, Durali Bozkuş'a ve Recep Kılıç'a ait alevlerde maddi hasar oluştu.

Öte yandan olay yerine gelen sağlık ekiplerince evi yandığı için fenalaşan ev sahiplerine müdahale edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.