Bayburt'ta Kamyonla Minibüs Çarpıştı: 2 Yaralı

Yaşam 10.06.2024 - 15:08, Güncelleme: 10.06.2024 - 15:12 3474 kez okundu.
 

Bayburt'ta Kamyonla Minibüs Çarpıştı: 2 Yaralı

Meydana gelen kazada kamyonun şoförü ile yanında bulunan bir kişi yaralanırken, minibüsün şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 Bayburt'ta trafik kazası meydana geldi, minibüsle kamyon çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonun şoförü ile yanında bulunan bir kişi yaralanırken, minibüsün şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza, Arpalı beldesi Çiçekli Mahallesi yakınlarında yaşandı. Kamyonla minibüsün çarpıştığı kazada kamyonun şoförü H.M.T ile yanındaki H.Ç, yaralandı. Minibüsün şoförü M.T ise kazayı yara almadan atlattı. Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan minibüs, yol kenarında bulunan demir korkuluklara çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerince kamyondan yaralı olarak çıkarılan H.M.T ve Ç.K tedavileri yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü.
Meydana gelen kazada kamyonun şoförü ile yanında bulunan bir kişi yaralanırken, minibüsün şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 Bayburt'ta trafik kazası meydana geldi, minibüsle kamyon çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonun şoförü ile yanında bulunan bir kişi yaralanırken, minibüsün şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, Arpalı beldesi Çiçekli Mahallesi yakınlarında yaşandı. Kamyonla minibüsün çarpıştığı kazada kamyonun şoförü H.M.T ile yanındaki H.Ç, yaralandı. Minibüsün şoförü M.T ise kazayı yara almadan atlattı.

Çarpmanın şiddetiyle yola savrulan minibüs, yol kenarında bulunan demir korkuluklara çarparak durabildi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerince kamyondan yaralı olarak çıkarılan H.M.T ve Ç.K tedavileri yapılmak üzere Bayburt Devlet Hastanesine götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.