Bayburt'ta Kyk Yurdunda Bir Ögrenci İntihar Etti

Yaşam 30.05.2024 - 08:20, Güncelleme: 30.05.2024 - 08:25 5349+ kez okundu.
 

Bayburt'ta Kyk Yurdunda Bir Ögrenci İntihar Etti

Bayburt’ta, KYK’ye bağlı Sultan Fahriye Kızı Öğrenci Yurdunda kalan Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencisi, yurt binasının 8. katından atlayarak yaşamına son verdi.
Bayburt'ta dün akşam saatlerinde, KYK'ye bağlı Sultan Fahriye Kızı Öğrenci Yurdunda kalan 23 yaşındaki Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencisi M. Demir, yurt binasının 8. katından atlayarak yaşamına son verdi. Ağır yaralanan genç kız, olayı görenlerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden 112 acil sağlık ve polis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı öğrenci hayatını kaybetti. Bayburt Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Olayın nedenine ilişkin henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, genç öğrencinin arkadaşları ve yurt görevlilerinin ifadelerine başvuruluyor. Yaşanan bu üzücü olay, üniversite öğrencileri ve yurtta kalan diğer öğrenciler arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.   
Bayburt’ta, KYK’ye bağlı Sultan Fahriye Kızı Öğrenci Yurdunda kalan Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencisi, yurt binasının 8. katından atlayarak yaşamına son verdi.

Bayburt'ta dün akşam saatlerinde, KYK'ye bağlı Sultan Fahriye Kızı Öğrenci Yurdunda kalan 23 yaşındaki Çocuk Gelişimi birinci sınıf öğrencisi M. Demir, yurt binasının 8. katından atlayarak yaşamına son verdi.

Ağır yaralanan genç kız, olayı görenlerin haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden 112 acil sağlık ve polis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı öğrenci hayatını kaybetti. Bayburt Emniyet Müdürlüğü tarafından olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Olayın nedenine ilişkin henüz net bir bilgi bulunmamakla birlikte, genç öğrencinin arkadaşları ve yurt görevlilerinin ifadelerine başvuruluyor. Yaşanan bu üzücü olay, üniversite öğrencileri ve yurtta kalan diğer öğrenciler arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.