Bayburt’ta Sel ve Dolu Felaketi

Yaşam 09.07.2024 - 13:14, Güncelleme: 09.07.2024 - 13:19 5506+ kez okundu.
 

Bayburt’ta Sel ve Dolu Felaketi

Bayburt’ta etkili olan sağanak yağış, ani sel ve yerel dolu yağışı, Kırkpınar ve Manas köylerinde tarıma büyük zarar verdi.
Yaklaşık 6 bin dekar ekili arazide hasar meydana gelen felakette, yetkililer bölgede incelemelerde bulunarak hasar tespit çalışmalarına başladı. Vali Mustafa Eldivan, Kırkpınar ve Manas köylerini ziyaret ederek sel ve dolu felaketinden etkilenen çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Eldivan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını yürüttüğünü ve zarar gören vatandaşlara gerekli desteğin sağlanacağını kaydetti. Vali Eldivan, köy sakinlerinin taleplerini de dinleyerek, ilgili kurumlar tarafından taleplerin işleme alınması için talimat verdi.
Bayburt’ta etkili olan sağanak yağış, ani sel ve yerel dolu yağışı, Kırkpınar ve Manas köylerinde tarıma büyük zarar verdi.

Yaklaşık 6 bin dekar ekili arazide hasar meydana gelen felakette, yetkililer bölgede incelemelerde bulunarak hasar tespit çalışmalarına başladı.

Vali Mustafa Eldivan, Kırkpınar ve Manas köylerini ziyaret ederek sel ve dolu felaketinden etkilenen çiftçilerle bir araya geldi.

Çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Eldivan, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını yürüttüğünü ve zarar gören vatandaşlara gerekli desteğin sağlanacağını kaydetti.

Vali Eldivan, köy sakinlerinin taleplerini de dinleyerek, ilgili kurumlar tarafından taleplerin işleme alınması için talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberkelkit.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.